Een spectaculaire lancering van internet, bellen en tv voor thuis

Een spectaculaire lancering van internet, bellen en tv voor thuis

Sinds 1 juni 2017 bieden wij ook internet voor thuis, vast bellen en digitale TV aan. Daarmee combineren we als eerste mobiele partij in Nederland de werelden van mobiel en vast. Met de lancering van deze vaste diensten krijgen wij er drie dimensies bij; in de markt ook wel 3P genoemd. En dat hebben we gevierd!

Om het nieuwe aanbod aan medewerkers en partners van Mobiel.nl te laten zien, hebben we een ware 3D-film gemaakt. Met als toepasselijk thema: ‘3P in 3D’. De voorbereiding voor de film was al een feest op zich. Niet alleen werden er prachtige beelden geschoten in Leidschendam met een 360-graden-camera en drone, ook was er een rol weggelegd voor de oprichters Thomas & Lucas en voor onze filmster en baliemedewerker Cihan.

Vooral in een weiland vol met schapen zorgden de opnames voor de nodige uitdagingen. Zo moest Lucas met precies de goede intonatie spreken, terwijl Thomas tegelijkertijd handbewegingen moest maken. De schapen moesten natuurlijk ook perfect poseren. Gelukkig hebben Thomas en Lucas de skills van Cihan kunnen afkijken en konden we de schapen met het nodige brood ook in het gareel houden.

Om het verhaal over te brengen op collega’s, providers en andere partners, hebben we speciale uitvouwbare 3D-brillen (cardboard), banners en T-shirts laten maken. Na het downloaden van een speciale app konden zij met hun smartphone en cardboard in 3D kennismaken met de nieuwe producten voor thuis. En voor wie écht in de VR-mood was, stond er op ons kantoor in Leidschendam een professionele VR-opstelling met een wel heel bijzondere 3D-ervaring klaar.

Benieuwd naar het resultaat? Beelden zeggen meer dan woorden, dus beleef de originele lancering van 3P zelf!

Waarom internet, vast bellen en digitale tv voor thuis?

Met het aanbieden van vaste diensten spelen we in op een belangrijke trend in de markt. De werelden van mobiel en vast groeien steeds meer naar elkaar toe, wat onder meer blijkt uit de stapelkorting die partijen aanbieden. Zo ontvang je € 5,- korting per maand en extra veel data als je een mobiel abonnement van KPN met een vaste aansluiting van KPN combineert. We verwachten dan ook dat het voor klanten steeds normaler wordt om die producten tegelijkertijd aan te schaffen. En dat is precies wat wij de klanten willen bieden: extra voordeel door meer producten in één keer aan te schaffen. Met het lanceren van de 3P-vergelijker zijn we een stap dichter bij dit uiteindelijke doel. En ook dat gaan we vieren… Wordt vervolgd!

Geschreven door:

Sandy

Product owner

"Als product owner ben ik continu bezig met het verbeteren van onze site. Dat deel ik graag met een breed publiek"

Geplaatst: 20-06-2017