Mobiel.nl viert de zomer in Scheveningen

Mobiel.nl viert de zomer in Scheveningen

In zomerse sferen kennismaken met Mobiel.nl, terwijl je met je tenen in het zand zit en het zonnetje flink zijn best voor je doet. Klinkt goed, niet? Dat dachten wij op de marketingafdeling ook. Daarom zette we een toffe beachcampagne op touw, voorzien van álle ingrediënten om er een geslaagd weekend van te maken. Een flinke hoeveelheid Mobiel.nl-strandballen, stapels flyers, een mobiele abri, een Sony Xperia XZs om te winnen én 20 Mobiel.nl-handdoeken werden besteld. En natuurlijk mooi weer.

Met een enthousiast promotieteam en een goed humeur vertrokken we met volgeladen auto’s richting het Scheveningse strand. Eenmaal op de boulevard gearriveerd werd het tijd om vrolijke strandbezoekers te verrassen met een gave strandbal van Mobiel.nl. En Hollands dat we zijn, bleek dat zonder al te veel uitsloven een groot succes. Nieuwsgierige voorbijgangers, strandliefhebbers en buurtbewoners zagen het wel zitten om een mooie strandbal van Mobiel.nl te bemachtigen.

Ook de flyers werden warm onthaald, want een gloednieuwe Xperia XZs of een groot strandlaken winnen leek ze wel wat. Dit kon door je meest zomerse foto in te sturen via onze Facebookpagina. De competitie brak al snel in alle hevigheid los om die felbegeerde telefoon te winnen. De ene inzending was nog creatiever dan de ander, dus een absolute winnaar kiezen viel nog niet mee.

Ondertussen kleurde het strand langzaam blauw, vlogen de Mobiel.nl-ballen ons om de oren en zagen we een heleboel vrolijke gezichten. We kijken terug op een geslaagde campagne, waarin veel mensen Mobiel.nl een beetje beter hebben leren kennen. De strandballen? Daar mogen ze nog de hele zomer van genieten. En natuurlijk hopen we dat ze snel met ons in zee gaan…

Geschreven door:

Bonnie

Marketing stagiair

"Bij Mobiel.nl blijf je terugkomen!"

Geplaatst: 28-07-2017