Wat we doen

De juiste stack

De telecommarkt verandert in rap tempo en de technologische vooruitgang dendert door. Daarom is het rap behalen van resultaten en flexibel in kunnen spelen op veranderingen voor ons developmentteam cruciaal.

Meer informatie

Maak het verschil

We werken in projectteams in sprints van drie weken. Onze teams zijn zelfsturend, multidisciplinair en niet te groot. Dat betekent dat je zeker geen nummertje bent.

Meer informatie

Complexiteit

Bij Mobiel.nl helpen we onze klanten iedere dag slim zelf de juiste keuze te maken. Voor het developmentteam betekent dat dat we continu werken aan nieuwe, scherpe oplossingen die de klant verder helpen.

Meer informatie

Waarom Developer bij Mobiel.nl

Slim zelf de juiste keuze maken

Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen. We creëren daarvoor een omgeving met veel vrijheid en kansen. We dagen je uit om zelf slim je keuze te maken voor nieuwe projecten waarin jij jezelf nóg beter maakt en de klant steeds weer slim kan kiezen voor Mobiel.nl.

We bieden verschillende hardware & tools

Je krijgt wat je nodig hebt om je werk optimaal uit te voeren. Zoals een laptop, een fijne werkplek en de keuze uit verschillende tools om het werk makkelijker te maken.

Je krijgt veel flexibiliteit in je werk

Hoe je jouw dag indeelt en hoe je het werk aanpakt heb je grotendeels zelf in de hand. Je werktijden zijn flexibel en het is mogelijk vanuit huis te werken.

Samenwerken is onze kracht

We motiveren elkaar, delen onze kennis en zetten als team mooie prestaties neer. Een goede werksfeer binnen het team vinden we hierbij belangrijk.

Ons team

Development heeft een bijzondere plek binnen Mobiel.nl. De software die jij vandaag schrijft wordt morgen door je collega’s en onze tienduizenden klanten in gebruik genomen. De taak om miljoenen prijspunten voor onze klanten én collega’s zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk weer te geven vraagt veel van je vakmanschap en biedt daarnaast uitgebreide ontwikkelmogelijkheden. Bij Mobiel.nl zijn we daarom altijd op zoek naar developers die aan de start van een glansrijke carrière staan, vakmannen en -vrouwen met jaren programmeerervaring op de teller en alles wat daar tussenin zit.

Wil jij meewerken om van ons bedrijf de allerbeste telecomvergelijker te maken? Sluit onze manier van werken aan bij je wensen en zie je jezelf al schitteren in ons team? Kijk dan eens in ons vacatureoverzicht. Staat de juiste vacature er niet bij maar weet je zeker dat jouw bijdrage aan ons developmentteam onmisbaar is? Ook dan horen we het graag en nodigen we je met plezier uit voor een kop koffie.

Zie jij jezelf al werken in ons development team?

Check dan nu onze vacatures