Wat we doen

Ruby on Rails

De telecommarkt verandert snel. Daarom is het snel behalen van resultaten en flexibel in kunnen spelen op veranderingen voor ons developmentteam cruciaal.

Meer informatie

Scrum

In een multidisciplinair team van verschillende developers , designers, een copywriter, scrummaster en product owner werken we dagelijks met Scrum.

Meer informatie

Complexiteit

Iedere dag werken we aan nieuwe, scherpe oplossingen die de klant verder helpen. De grote uitdaging voor ons is om complexe onderwerpen zo eenvoudig en grijpbaar mogelijk te maken voor de klant én onszelf.

Meer informatie

Waarom Developer bij Mobiel.nl

Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen

Ambities waarmaken vinden wij belangrijk. Daarom creëren we een omgeving met veel vrijheid en kansen. We dagen je uit om toffe projecten aan te grijpen en jezelf nóg beter te maken.

We bieden verschillende hardware & tools

Je krijgt wat je nodig hebt om je werk optimaal uit te voeren. Zoals een laptop, een fijne werkplek en de keuze uit verschillende tools om het werk makkelijker te maken.

Je krijgt veel flexibiliteit in je werk

Hoe je jouw dag indeelt en hoe je het werk aanpakt heb je grotendeels zelf in de hand. Je werktijden zijn flexibel en het is mogelijk vanuit huis te werken.

Samenwerken is onze kracht

We motiveren elkaar, delen onze kennis en zetten als team mooie prestaties neer. Een goede werksfeer binnen het team vinden we hierbij belangrijk.

Wie we zijn

Development heeft een bijzondere plek binnen Mobiel.nl. De software die jij vandaag schrijft wordt morgen door je collega’s en onze tienduizenden klanten in gebruik genomen. De taak om miljoenen prijspunten voor onze klanten én collega’s zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk weer te geven vraagt veel van je vakmanschap en biedt daarnaast uitgebreide ontwikkelmogelijkheden. Bij Mobiel.nl zijn we daarom altijd op zoek naar developers die aan de start van een glansrijke carrière staan, vakmannen en -vrouwen met jaren programmeerervaring op de teller en alles wat daar tussenin zit. Kennis van Ruby is de kers op de taart, geen must. Interesse in Ruby uiteraard wel.

Wil jij meewerken om van ons bedrijf de allerbeste telecomvergelijker te maken? Sluit onze manier van werken aan bij je wensen en zie je jezelf al schitteren in ons team? Kijk dan eens in ons vacatureoverzicht. Staat de juiste vacature er niet bij maar weet je zeker dat jouw bijdrage aan ons developmentteam onmisbaar is? Ook dan horen we het graag en nodigen we je met plezier uit voor een kop koffie.

Zie jij jezelf al werken in ons development team?

Check dan nu onze vacatures