Administratief medewerker

Functieomschrijving

Jij bent met recht een stille kracht. Op de voorgrond staan is niet zo jouw ding, schitteren achter de schermen des te meer. Je werkt graag heel precies en razendsnel. Het verwerken van de talloze aanvragen voor een nieuw abonnement die dagelijks bij ons binnenkomen kunnen we dus wel aan jou overlaten. Deze vacature voor administratief medewerker is dan ook exact waar je naar op zoek bent. 


Dit zijn wij
Tussen al het aanbod van mobiele telefoons en abonnementen de beste deal vinden is best chaotisch. Daarom zijn wij er, Mobiel.nl. Wij zetten alle abonnementen en mobiele telefoons overzichtelijk op een rijtje, zodat onze klanten slim zelf kunnen kiezen en kopen wat het beste bij ze past. Dat kunnen we als geen ander en toch willen we er met onze 120 collega’s nóg beter in worden. Een snelle administratief medewerker is dan ook precies waar we naar op zoek zijn. 


Dit ga je doen

Alle bestellingen voor een nieuw abonnement komen binnen bij ons orderadministratieteam. Als administratief medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor verwerken van deze aanvragen. Je checkt of de bestelling voldoet aan de eisen van de provider. Dit doe je super snel en uiterst nauwkeurig. Als alles klopt sluit je het abonnement aan in het systeem van de provider. Goed bezig, een blije klant is een blije administratief medewerker! 


Heeft de klant nog niet alles ingevuld of aangeleverd? Aan jou de kunst om de aanvraag volledig te maken. Je benadert de klant met een sms, mailtje of belt 'm even. En als een aanvraag niet direct wordt goedgekeurd door de provider zet jij je puzzelskills in om uit te zoeken waar dat door veroorzaakt wordt.  

Functievereisten

Dit ben jij

 • Jij bent een perfectionist in hart en nieren. 
 • Je schrijft en spreekt foutloos Nederlands. 
 • Je hebt een hbo- of wo-diploma op zak. 
 • Er is niets mis met je computervaardigheden en in een oogwenk weet jij je weg te vinden binnen verschillende systemen.
 • Ook als het heel druk is weet jij je rust te bewaren. 
 • Je bent innovatief en hebt oog voor processen die beter, sneller of makkelijker kunnen. 
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar. Bij voorkeur doordeweeks overdag, maar je bent ook beschikbaar voor een avonddienst. 


Wij beloven

 • Een vliegende start van je carrière in e-commerce met veel doorgroeimogelijkheden binnen Mobiel.nl. 
 • Flexibiliteit! In overleg bepalen we je werkdagen en je bepaalt grotendeels zelf of je vanuit huis of op kantoor werkt.
 • Een team waarin jij binnen no time je plekje vindt. 
 • Een prima salaris, reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding en pensioenregeling. 
 • Korting op ál onze toestellen en accessoires. En natuurlijk niet alleen voor jou, ook voor je familie en vrienden. 
 • Als je 's avonds werkt verzorgen wij jouw avondeten of je ontvangt een vergoeding.
 • Steek je in het weekend de handen uit de mouwen? Dan ontvang je op zaterdag een bruto toeslag van €2,50 en op zondag van €5,- per uur..


En dit ook

 • Ook buiten het werk doen we af en toe leuke dingen met elkaar. We zijn een ster in borrelen, zijn competitief genoeg om elkaar sportief uit te dagen en je zal niet de eerste -en ook zeker niet de laatste- zijn die flink wat nieuwe vrienden maakt op de werkvloer. 
 • Koffie in allerlei soorten en maten. Want niet ál onze collega’s nemen genoegen met een lekkere kop automaatkoffie. Je kunt daarom altijd wel ergens een bakkie verse cafetière-, pour over- of filterkoffie scoren.


Zo word jij onze nieuwe administratief medewerker

 1. Zin gekregen om te solliciteren? Leuk! We zijn erg nieuwsgierig naar je motivatie en cv.
 2. In een eerste (video)gesprek zijn we onder andere benieuwd waarom je graag bij ons aan de slag wil en wat je wil leren. Maar natuurlijk horen we ook heel graag wat je in je vrije tijd doet.
 3. Zijn wij -en jij ook- enthousiast geworden van het eerste gesprek? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek waarin je kennis maakt met nog twee collega's. 
 4. Natuurlijk bellen we, na overleg met jou, even met je huidige of vorige werkgever om te horen of zij net zo enthousiast zijn als wij.
 5. Hoera, jij bent onze nieuwe administratief medewerker! We hebben heel veel zin om met je te gaan samenwerken.