Administratief medewerker logistiek - bijbaan

Functieomschrijving

Jij bent op zoek naar een bijbaan waarbij je én je hersens moet laten kraken én je aan het eind van de dag tevreden op je stappenteller kan kijken. Dan kun je als administratief medewerker logistiek je hart ophalen. Voor iedere klant zoek je zijn nieuwe toestel op en stop je deze samen met de juiste accessoires en simkaart in het doosje. Daar horen ook flink wat administratieve handelingen bij, die je netjes uitvoert in ons systeem. Dit alles doe je graag ’s avonds en in het weekend, zodat je lekker kunt bijverdienen naast je studie.  


Dit zijn wij  

Tussen al het aanbod van mobiele telefoons en abonnementen de beste deal vinden is best chaotisch. Daarom zijn wij er, Mobiel.nl. Wij zetten alle abonnementen en smartphones overzichtelijk op een rijtje, zodat onze klanten slim zelf kunnen kiezen en kopen wat het beste bij ze past. Dat kunnen we als geen ander en toch willen we er met onze 120 collega’s nóg beter in worden. Natuurlijk kunnen we jouw hulp daar hartstikke goed bij gebruiken.  
 

Dit ga je doen 

Samen met je collega’s ben je iedere dag druk in de weer om alle bestellingen die onze klanten plaatsen netjes en snel gereed te maken voor verzending. Het is natuurlijk heel belangrijk dat in de order van de klant goed geregistreerd wordt welk toestel en welke simkaart er naar hem onderweg zijn. Dat betekent dat een groot deel van je werk uit administratieve werkzaamheden bestaat, die je achter je computer uitvoert. Maar daarnaast ben je natuurlijk ook lekker actief bezig en vlieg je door ons magazijn om de juiste toestellen te pakken.  

PostNL staat een paar keer per dag voor de deur om pakketjes op te halen. Dat betekent dat er een aantal deadlines per dag zijn. Samen met andere vrolijke magazijncollega’s zorg je ervoor dat die keer op keer gehaald worden.  

  
Omdat zoveel klanten ons weten te vinden, raken onze schappen snel leeg. Dat betekent dat er gedurende de dag regelmatig nieuwe toestellen geleverd worden. Deze boek en ruim je netjes gesorteerd in. Als de dag erop zit haal je een bezem door het magazijn, zwaai je PostNL uit, geef je elkaar een high five en weet je: zo, er zullen weer heel wat klanten blij zijn dat ze zo snel hun nieuwe telefoon in huis hebben! 

Functievereisten

Dit ben jij

 • Je houdt van hard en nauwkeurig werken.
 • Jouw hoofd blijft onder alle omstandigheden koel.
 • Je volgt een mbo-, hbo-, of universitaire opleiding of hebt deze net afgerond.
 • Er is niets mis met je computervaardigheden.
 • Je bent 24 uur per week beschikbaar als logistiek medewerker. Je gaat aan de slag op basis van een nulurencontract.
 • Je bent doordeweeks en in de avonden flexibel beschikbaar, tot 22:15 uur. Daarnaast werk je één keer per week in het weekend overdag. Uiteraard belonen we weekendwerk extra, je ontvangt dan een bruto toeslag van €4,- per uur.
 • Voor een goede start vinden we het belangrijk dat je de eerste 2 weken minimaal 3 werkdagen per week overdag beschikbaar bent voor het inwerktraject.
 • Ben je 21 jaar of ouder? Dan start je op een bruto uurloon van €10,15. Je uurloon groeit met je mee. Ben je jonger en benieuwd wat je gaat verdienen? Stuur dan een WhatsApp-bericht naar Manon.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) of vindt het goed dat we ‘m voor je aanvragen. Uiteraard vergoeden we deze zodra je met vlag en wimpel door je proeftijd bent.


Wij beloven

 • Een leuke bijbaan in een e-commerce organisatie waarin jij relevante werkervaring opdoet waar je de rest van je carrière profijt van hebt. En ben jij onze nieuwe groeibriljant? Dan zijn er doorgroeimogelijkheden binnen Mobiel.nl.
 • Een prima salaris, reiskostenvergoeding en korting op ál onze toestellen en accessoires.
 • Heb je avonddienst als administratief medewerker logistiek? Dan verzorgen wij jouw avondeten of je ontvangt een vergoeding.

En dit ook

 • Ook buiten het werk doen we af en toe leuke dingen met elkaar. We zijn een ster in borrelen, zijn competitief genoeg om elkaar sportief uit te dagen en je zal niet de eerste -en ook zeker niet de laatste- zijn die flink wat nieuwe vrienden maakt op de werkvloer.
 • Koffie in allerlei soorten en maten. Want niet ál onze collega’s nemen genoegen met een lekkere kop automaatkoffie. Je kunt daarom altijd wel ergens een bakkie verse cafetière-, pour over- of filterkoffie scoren.


Zo word jij onze nieuwe logistiek medewerker

 1. Zin gekregen om te solliciteren? Leuk! We zijn erg nieuwsgierig naar je motivatie en cv.
 2. In een eerste (video)gesprek zijn we onder andere benieuwd waarom je graag bij ons aan de slag wil en wat je wil leren. Maar natuurlijk horen we ook heel graag wat je in je vrije tijd doet.
 3. Zijn wij -en jij ook- enthousiast geworden van het eerste gesprek? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek waarin je kennis maakt met nog twee collega's. 
 4. Natuurlijk bellen we, na overleg met jou, even met je huidige of vorige werkgever om te horen of zij net zo enthousiast zijn als wij.
 5. Hoog tijd om een handtekening onder je contract te zetten. Gefeliciteerd en welkom in ons team!