Overslaan naar content

Backend Developer

 • Leidschendam, Nederland
Development

Functieomschrijving

Jij bent een software developer met een flinke drive en op zoek naar een plek waar je grote stappen kan zetten. Je leert graag van ervaren collega’s, wordt blij van werken met moderne technieken en houdt van een uitdaging. Kers op jouw taart? Een ronduit informele werkomgeving, korte lijnen, lage drempels en duidelijke doelen waar veel ambitie uitspreekt.


Dit zijn wij

Miljoenen bezoekers vertrouwen op Mobiel.nl voor het vergelijken en kopen van een telefoon met of zonder abonnement. Onze kracht is om software te maken die klanten helpt om de beste keuze te maken uit oneindig veel combinaties. Het is complexe materie die we op een eenvoudige en doeltreffende manier presenteren.

Ruim 120 collega’s werken met onze backend-applicaties voor onder andere abonnement- en productmanagement en het van A tot Z verwerken van alle bestellingen. Niet alleen onze klanten, maar ook onze collega’s verdienen de beste gebruikerservaring. Samen met jou willen we al die applicaties naar een steeds hoger niveau tillen.

Vereisten

Dit ga je doen

Als Backend Developer kom je te werken in een ambitieus team dat bouwt aan een tiental applicaties die samen de motor vormen van ons bedrijf. Op dit moment werken we aan een nieuw voorraadsysteem met Ruby on Rails 7 en Hotwire. Het doel is een transparant en schaalbaar product te ontwikkelen voor de beste gebruikerservaring voor onze collega’s en klanten. Samen met ervaren collega’s kan jij direct je stempel drukken op een systeem dat onmisbaar is in onze hele technische keten.


Zo ziet het proces eruit

Vanaf dag één ben je onderdeel van ons backendteam, bestaande uit twee seniors, een medior en een junior developer. We werken met Scrum en dus bestaat ons proces uit een Refinement, Sprint Planning, Sprint Review en Retrospective en uiteraard beginnen we de werkdag met een Daily Standup. In een sprint van drie weken zijn twee dagen gereserveerd voor beheer zodat de rest van de tijd gericht gewerkt kan worden aan mooie nieuwe features. De afsluiting van de sprint vieren we met de Free Friday, die dag mag je zelf invulling geven aan creatieve features die voor ons als bedrijf interessant zouden kunnen zijn. Immers, af en toe van de gebaande paden afwijken zorgt voor een boel nieuwe inspiratie.


Dit is onze backend stack

 • Ruby on Rails 7.x
 • Ruby 3.x
 • Elixir 1.14
 • GraphQL


Dit ben jij

 • Je hebt een technische hbo- of wo-opleiding afgerond, zoals Software Engineering.
 • Je hebt ervaring met talen zoals Ruby, Python, C#, Elixir of Java.
 • Je gaat complexiteit niet uit de weg en houdt van uitdaging en afwisseling in jouw werkzaamheden.
 • Een innovatieve omgeving waarin jouw bijdrage telt is precies waar je naar op zoek bent.
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent op zoek naar gezelligheid op de werkvloer en houdt wel van een pannenkoek of pizza bij onze wekelijkse lunchdates met het team.


Wij beloven

 • Een goed salaris, 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur), reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding en je doet mee aan onze gunstige pensioenregeling.
 • Een laptop van de zaak en studie- of cursusmateriaal.
 • Korting op ál onze toestellen en accessoires. Niet alleen voor jou, ook voor je vrienden en familie.
 • We hebben het hybride werken omarmd. Je bent van harte welkom op ons gezellige kantoor maar zorgen er ook voor dat je thuis prettig aan de slag kunt.


En dit ook

 • Ook buiten het werk doen we regelmatig leuke dingen met elkaar. We zijn een ster in borrelen, zijn competitief genoeg om elkaar sportief uit te dagen en je zal niet de eerste - en ook zeker niet de laatste - zijn die flink wat nieuwe vrienden maakt op de werkvloer.
 • Koffie in allerlei soorten en maten. Want niet ál onze collega’s nemen genoegen met een lekkere kop automaatkoffie. Je kunt daarom altijd wel ergens een bakkie verse cafetière-, pour over- of filterkoffie scoren.
 • Een gezellige kantine waar je in je pauze geheel naar eigen smaak een tosti kan bouwen. Op vrijdag mag je je tostikunsten achterwege laten want dan staan er heerlijke broodjes van Heren van Beest voor ons klaar.


Zo word jij onze nieuwe Backend Developer

 1. Zin gekregen om te solliciteren? Leuk! We zijn erg nieuwsgierig naar je motivatie en cv.
 2. In een eerste (video)gesprek leren we je graag kennen. We bespreken waarom je bij ons aan de slag wil en wat je van ons verwacht.
 3. Zijn wij - en jij ook - enthousiast geworden na het eerste gesprek? Dan vragen we je om (thuis) aan de slag te gaan met een technisch assessment.
 4. In het tweede gesprek bespreken we de uitkomsten hiervan en gaan we dieper in op jouw werk.
 5. Welkom bij Mobiel.nl! Proost!


Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.

of