Commercieel Medewerker

Functieomschrijving

Jij bent commercieel slim en schittert graag achter de schermen. Je houdt ervan om overzicht te creëren, voor jezelf maar ook voor anderen. Daardoor zie je wat er gedaan moet worden, waar je vervolgens direct zelfstandig mee aan de slag gaat. Op die manier maak je jezelf binnen no time onmisbaar in het realiseren van onze fikse groeiambities op accessoirevlak.

Functievereisten

Dit zijn wij

Tussen al het aanbod van mobiele telefoons en abonnementen de beste deal vinden is best chaotisch. Daarom zijn wij er, Mobiel.nl. Wij zetten alle abonnementen, smartphones en accessoires overzichtelijk op een rijtje, zodat onze klanten slim zelf kunnen kiezen en kopen wat het beste bij ze past. Dat kunnen we als geen ander en toch zien we met onze 120 collega’s volop kansen om er nóg veel beter in te worden.


Dit ga je doen

Als commercieel medewerker ondersteun je Team Hardware en ben je heel belangrijk voor een flink deel van wat er op accessoirevlak binnen Mobiel.nl gebeurt. En dat is behoorlijk veelzijdig. Je bent er bijvoorbeeld verantwoordelijk voor dat alle accessoires worden voorzien van de juiste content en dat de producten op de site komen te staan. Maar natuurlijk overzie je ook het grotere geheel. Je maakt rapportages over en hebt inzicht in onze accessoirevoorraad. Met de actiepunten die daar uit voortkomen ga je zelfstandig aan de slag. Zo zorg je ervoor dat onze populaire producten altijd op voorraad zijn, kunnen we dankzij jou alle klanten netjes informeren als ze onverhoopt wat langer op hun bestelling moeten wachten en zoek je naar een oplossing als een product niet zo goed verkoopt zoals we verwacht hadden. Uiteraard houd je ondertussen de prijzen van onze concurrentie goed in de gaten en voer je proactief prijswijzigingen door. Zo halen we mede dankzij jou lachend onze ambitieuze doelstelling om onze accessoireverkoop door het dak te laten gaan.


In bullets ziet jouw takenpakket er als volgt uit:

 • Je bent verantwoordelijk voor productbeheer van accessoires. Je voorziet ze van de juiste informatie, zodat het product goed gevonden kan worden en de klant precies weet wat hij koopt.
 • Dankzij jou klopt de voorraadinformatie op de website altijd als een bus.
 • Je maakt glasheldere rapportages over en hebt altijd inzicht in onze voorraad op accessoires.
 • Je hebt nauw contact met onze leveranciers, je plaatst nieuwe bestellingen, bespreekt levertijden en schakelt over eventuele retouren.
 • Je bent altijd op de hoogte van de voorraadverwachting, zodat we klanten op tijd kunnen informeren als een levering vertraagd is en eventueel een alternatief kunnen bieden.
 • Je monitort onze prijzen ten opzichte van concurrentie en andere merken en voert waar mogelijk direct aanpassingen door


Dit ben jij

 • Jij bent echt een doener, je verzet moeiteloos bergen werk.
 • Je werkt nauwkeurig, bent administratief ijzersterk en gaat gemakkelijk zelfstandig aan de slag.
 • Ervaring is geen vereiste, een flinke portie gedrevenheid wel.
 • Je bent 32 of 40 uur per week beschikbaar.
 • Je hebt minimaal een opleiding op mbo niveau 4 afgerond of staat op het punt je diploma in ontvangst te nemen.


Wij beloven

 • Slimme collega’s met een bak aan ervaring waar je heel veel van kunt leren.
 • Een goed salaris, 25 vakantiedagen per kalenderjaar (o.b.v. 40 uur), reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding, pensioenregeling en korting op ál onze toestellen en accessoires.
 • Alle ruimte voor nieuwe initiatieven en goede ideeën. We zoeken iemand die ons helpt Mobiel.nl naar een nog hoger niveau te tillen.


En dit ook

 • Ook buiten het werk doen we af en toe leuke dingen met elkaar. We zijn een ster in borrelen, zijn competitief genoeg om elkaar sportief uit te dagen en je zal niet de eerste -en ook zeker niet de laatste- zijn die flink wat nieuwe vrienden maakt op de werkvloer.
 • Koffie in allerlei soorten en maten. Want niet ál onze collega’s nemen genoegen met een lekkere kop automaatkoffie. Je kunt daarom altijd wel ergens een bakkie verse cafetière-, pour over- of filterkoffie scoren.
 • Een zonovergoten dakterras waar we regelmatig gezellig met elkaar lunchen of het weekend inluiden met een biertje.


Zo word jij onze nieuwe commercieel medewerker

 1. Zin gekregen om te solliciteren? Leuk! We zijn erg nieuwsgierig naar je motivatie en cv.
 2. In een eerste (video)gesprek leren we je graag kennen. We bespreken waarom je bij ons aan de slag wil en wat je van ons verwacht.
 3. Zijn wij -en jij ook- enthousiast geworden na het eerste gesprek? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek waarin je kennismaakt met nog twee collega’s.
 4. Natuurlijk bellen we, na overleg met jou, even met je huidige of vorige werkgever om te horen of zij net zo enthousiast zijn als wij.
 5. Je kunt aan de slag als commercieel medewerker. Hoera en proost!


Wil je meer weten over deze functie of de procedure? Mail dan naar Maartje.