DevOps Engineer

Functieomschrijving

Als DevOps Engineer werk je in een team van engineers aan het onderhouden en verbeteren van onze cloud infrastructuur en CI/CD pipelines. Automatiseren zit je in het bloed, jij maakt het werk van jou en je collega’s prettiger door praktische oplossingen te vinden voor terugkerende taken en deze als code te beschrijven en vast te leggen. Samen met het team werk je aan robuuste en schaalbare productie- en ontwikkelomgevingen.

Functievereisten

Dit zijn wij
Miljoenen bezoekers vertrouwen op Mobiel.nl voor het vergelijken en kopen van een telefoon met of zonder abonnement. Wij maken software die klanten in staat stelt de beste keuze te maken uit talloze combinaties. Wij zien onszelf meer als tech-bedrijf dan telefoonaanbieder. Van de bestelling op de website tot het pakket die vanuit het magazijn verzonden wordt, wij bouwen onze software helemaal zelf.


Dit ga je doen

In onze stack gebruiken we Kubernetes en Drone CI voor schaalbare, zero-downtime deployment naar de Cloud. Ook gebruiken we configuratietools zoals Terraform en Ansible. Eén van de eerste onderwerpen waar je binnen het Kanban-team mee aan de slag gaat is het helpen bouwen aan een betrouwbare testomgeving en het containerizen van al onze applicaties. Je krijgt de vrijheid om Kubernetes-gerelateerde onderwerpen te onderzoeken, voorstellen te doen en de implementatie uit te voeren. Daarnaast werk je ook actief mee aan onze backend applicaties, waar we voornamelijk in Ruby en Elixir programmeren.


Gedurende de week werk je afwisselend aan onze infrastructuur en het verbeteren of uitbreiden van onze codebase. Uiteraard vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. In 1:1 gesprekken werken we gericht aan je groei als DevOps Engineer en is er natuurlijk ook aandacht voor hoe het met je gaat. We hebben het hybride werken omarmd. We zorgen er dus voor dat je thuis prettig aan de slag kan maar je bent uiteraard ook van harte welkom op ons gezellige kantoor.


Dit ben jij

 • Je hebt een technische hbo- of wo-opleiding afgerond, bijvoorbeeld hbo ICT.
 • Je hebt ervaring met Google Cloud of een andere cloudprovider.
 • Linux en Kubernetes kennen nauwelijks geheimen voor je.
 • Je bent bekend met Continuous Integration en Continuous Deployment.
 • Je hebt ervaring met configuratietools zoals Terraform en Ansible.
 • Als je kennis van Elixir en Ruby hebt is dat mooi meegenomen.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands.
 • Je bent weer toe aan wat gezelligheid op de werkvloer en houdt wel van een pannenkoek of pizza bij onze wekelijkse lunchdates met de afdeling.


Wij beloven

 • Een goed salaris dat meebeweegt met jouw persoonlijke ontwikkeling. 
 • Een laptop van de zaak en studie- of cursusmateriaal.
 • 25 Vakantiedagen (o.b.v. 40 uur), reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding en je doet mee aan onze gunstige pensioenregeling.
 • Korting op ál onze toestellen en accessoires. Niet alleen voor jou, ook voor je vrienden en familie.


En dit ook

 • Ook buiten het werk doen we af en toe leuke dingen met elkaar. We zijn een ster in borrelen, zijn competitief genoeg om elkaar sportief uit te dagen en je zal niet de eerste -en ook zeker niet de laatste- zijn die flink wat nieuwe vrienden maakt op de werkvloer.
 • Koffie in allerlei soorten en maten. Want niet ál onze collega’s nemen genoegen met een lekkere kop automaatkoffie. Je kunt daarom altijd wel ergens een bakkie verse cafetière-, pour over- of filterkoffie scoren.


Zo word jij onze nieuwe DevOps Engineer

 1. Zin gekregen om te solliciteren? Leuk! We zijn erg nieuwsgierig naar je motivatie en cv.
 2. In een eerste (video)gesprek leren we je graag kennen. We bespreken waarom je bij ons aan de slag wil en wat je van ons verwacht.
 3. Zijn wij -en jij ook- enthousiast geworden na het eerste gesprek? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek om dieper in te gaan op eerder werk.
 4. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! We hebben heel erg veel zin in de samenwerking.


Wil je meer weten? Neem dan contact op met Maartje, via werken@mobiel.nl.


Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.