Frontend Developer

Functieomschrijving

Klanten de ultieme online winkelervaring bieden, daar krijg jij energie van. Je vindt het geweldig om het frontendlandschap verder te verkennen en bent altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en best practices. Kers op jouw taart? Een heel gezellig team, oog voor jouw ontwikkeling als Frontend Developer en veel vrijheid in je werkzaamheden.


Dit zijn wij

Miljoenen bezoekers vertrouwen op Mobiel.nl voor het vergelijken en kopen van een telefoon met of zonder abonnement. Wij maken software die klanten in staat stelt de beste keuze te maken uit talloze combinaties. Wij zien onszelf meer als tech-bedrijf dan telefoonaanbieder. Van de bestelling op de website tot het pakket die vanuit het magazijn verzonden wordt, wij bouwen onze software helemaal zelf.

Functievereisten


Dit ga je doen

Eén van onze doelen is dat 1 op de 10 Nederlanders een nieuw abonnement uitkiest en koopt bij Mobiel.nl. Ons Frontend team draagt daar een flinke steen aan bij door de user experience van ons sterke platform nog simpeler en gebruiksvriendelijker te maken. Goede ideeën komen van de developers zelf, maar ook vanuit de organisatie en UX-specialisten. Daar werk je dan ook intensief mee samen. Op die manier werken we met het hele bedrijf aan een compleet vernieuwde customer flow. Voor de klant moet het een feest zijn om bij ons een bestelling te plaatsen en voor jou als developer een feest om hier direct aan bij te dragen.


Onze stack bestaat uit React, Redux, TypeScript en GraphQL. Bij het implementeren van nieuwe features kijken we steeds welke techniek er het beste bij past. We schuwen niet om nieuwe technologieën te ontdekken en te gebruiken. Zo hebben we bijvoorbeeld net twee Proof of Concepts gemaakt waarbij we hebben gewerkt met Remix en NextJS.


Persoonlijke ontwikkeling en aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. In 1:1 gesprekken werken we gericht aan je persoonlijke groei als Frontend Developer en is er natuurlijk ook aandacht voor hoe het verder met je gaat. Even niets hoeven bevordert je creativiteit. Daarom organiseren we aan het eind van iedere sprint Free Friday, een mooi moment om nieuwe ideeën op te doen en elkaar te inspireren.


Dit ben jij

 • Je hebt een technische hbo- of wo-opleiding afgerond, zoals Software Engineering.
 • Je hebt kennis van JavaScript, HTML en CSS.
 • JavaScript frameworks zoals React of Vue zijn jou wel bekend.
 • Je gaat complexiteit niet uit de weg en houdt van uitdaging en afwisseling in jouw werkzaamheden.
 • Een innovatieve omgeving waarin jouw bijdrage telt is precies waar je naar op zoek bent.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands.
 • Je bent weer toe aan wat gezelligheid op de werkvloer en houdt wel van een pannenkoek of pizza bij onze wekelijkse lunchdates met het team.


Wij beloven

 • Een prima salaris dat past bij wat jij in huis hebt.
 • Een laptop van de zaak en studie- of cursusmateriaal.
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur), reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding en je doet mee aan onze gunstige pensioenregeling.
 • Korting op ál onze toestellen en accessoires. Niet alleen voor jou, ook voor je vrienden en familie.
 • We hebben het hybride werken omarmd. We zorgen ervoor dat je thuis prettig aan de slag kan en je bent uiteraard van harte welkom op ons gezellige kantoor.


En dit ook

 • Ook buiten het werk doen we af en toe leuke dingen met elkaar. We zijn een ster in borrelen, zijn competitief genoeg om elkaar sportief uit te dagen en je zal niet de eerste -en ook zeker niet de laatste- zijn die flink wat nieuwe vrienden maakt op de werkvloer.
 • Koffie in allerlei soorten en maten. Want niet ál onze collega’s nemen genoegen met een lekkere kop automaatkoffie. Je kunt daarom altijd wel ergens een bakkie verse cafetière-, pour over- of filterkoffie scoren.
 • Een zonovergoten dakterras waar regelmatig geluncht wordt en we op vrijdagmiddag een biertje open trekken. En oh ja, je kunt er natuurlijk ook lekker werken.


Zo word jij onze nieuwe Frontend Developer

 1. Zin gekregen om te solliciteren? Leuk! We zijn erg nieuwsgierig naar je motivatie en cv.
 2. In een eerste (video)gesprek leren we je graag kennen. We bespreken waarom je bij ons aan de slag wil en wat je van ons verwacht.
 3. Zijn wij -en jij ook- enthousiast geworden na het eerste gesprek? Dan vragen we je om (thuis) aan de slag te gaan met een technisch assessment.
 4. In het tweede gesprek bespreken we de uitkomsten hiervan en gaan we dieper in op jouw werk.
 5. Welkom bij Mobiel.nl! Proost!


Wil je meer weten? Mail dan naar Maartje.


Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.