Junior Frontend Developer

Functieomschrijving

Als nieuwste aanwinst van Mobiel.nl draai je vanaf dag één mee in een agile scrum team. Uiteraard gooien we je niet in het diepe, je krijgt begeleiding van een ervaren collega. Op die manier draag je direct bij aan de gebruikerservaring van al onze klanten en het succes van Mobiel.nl. Dankzij een helder ontwikkeltraject, individuele begeleiding en duidelijke leerdoelen krijgt jouw carrière als Junior Frontend Developer een vliegende start.

Functievereisten

Dit zijn wij
Miljoenen bezoekers vertrouwen op Mobiel.nl voor het vergelijken en kopen van een telefoon met of zonder abonnement. Wij maken software die klanten in staat stelt de beste keuze te maken uit talloze combinaties. Wij zien onszelf meer als tech-bedrijf dan telefoonaanbieder. Van de bestelling op de website tot het pakket die vanuit het magazijn verzonden wordt, wij bouwen onze software helemaal zelf.


Dit ga je doen

Binnen het Frontend team doen we er alles aan om de user experience zo simpel en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Bij het implementeren van nieuwe features maak je gebruik van React, Redux, TypeScript en GraphQL. Ons doel is om de website volledig client-side te draaien en alle benodigde gegevens op te halen via een GraphQL integratie.


Hoe we dat doen? Iedere sprint starten we met het opstellen van doelen voor de komende drie weken en vervolgens gaat iedereen aan de slag met afwisselende user stories. Elke ochtend neem je samen door of je nog op koers ligt en aan het eind van de sprint tonen we de gemaakte features aan onze collega’s. We sluiten af met een reflectie, zodat de volgende sprint nóg beter verloopt.


Persoonlijke ontwikkeling en aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. In 1:1 gesprekken werken we gericht aan je persoonlijke groei als Junior Frontend Developer en is er natuurlijk ook aandacht voor hoe het verder met je gaat. Even niets hoeven bevordert je creativiteit. Daarom organiseren we aan het eind van iedere sprint Free Friday, een mooi moment om nieuwe ideeën op te doen en elkaar te inspireren.


Dit ben jij

 • Je hebt een technische hbo- of wo-opleiding afgerond, zoals Software Engineering.
 • Je hebt kennis van JavaScript, HTML en CSS.
 • JavaScript frameworks zoals React of Vue zijn jou wel bekend.
 • Je droomt groot en bent gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen als software engineer.
 • Je gaat complexiteit niet uit de weg en houdt van uitdaging en afwisseling in jouw werkzaamheden.
 • Een innovatieve omgeving waarin jouw bijdrage telt is precies waar je naar op zoek bent.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands.
 • Je bent weer toe aan wat gezelligheid op de werkvloer en houdt wel van een pannenkoek of pizza bij onze wekelijkse lunchdates met het team.


Wij beloven

 • Kun jij ons hele wensenlijstje afvinken? Dan start je al vanaf €2500,- bruto per maand. Uiteraard groeit je salaris mee met jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Een laptop van de zaak en studie- of cursusmateriaal.
 • 25 Vakantiedagen (o.b.v. 40 uur), reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding en je doet mee aan onze gunstige pensioenregeling.
 • Korting op ál onze toestellen en accessoires. Niet alleen voor jou, ook voor je vrienden en familie.
 • We hebben het hybride werken omarmd. We zorgen ervoor dat je thuis prettig aan de slag kan en je bent uiteraard van harte welkom op ons gezellige kantoor.


En dit ook

 • Ook buiten het werk doen we af en toe leuke dingen met elkaar. We zijn een ster in borrelen, zijn competitief genoeg om elkaar sportief uit te dagen en je zal niet de eerste -en ook zeker niet de laatste- zijn die flink wat nieuwe vrienden maakt op de werkvloer.
 • Koffie in allerlei soorten en maten. Want niet ál onze collega’s nemen genoegen met een lekkere kop automaatkoffie. Je kunt daarom altijd wel ergens een bakkie verse cafetière-, pour over- of filterkoffie scoren.


Zo word jij onze nieuwe Junior Frontend Developer

 1. Zin gekregen om te solliciteren? Leuk! We zijn erg nieuwsgierig naar je motivatie en cv en natuurlijk naar je werk. We zien daarom als dat mogelijk is graag een link naar je portfolio.
 2. In een eerste (video)gesprek leren we je graag kennen. We bespreken waarom je bij ons aan de slag wil en wat je van ons verwacht.
 3. Zijn wij -en jij ook- enthousiast geworden na het eerste gesprek? Dan vragen we je om (thuis) aan de slag te gaan met een technisch assessment.
 4. In het tweede gesprek bespreken we de uitkomsten hiervan en gaan we dieper in op jouw werk.
 5. Welkom bij Mobiel.nl! Proost!


Wil je meer weten? Mail dan naar Maartje.


Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.