Junior Performance Marketeer

Functieomschrijving

Je hebt net je diploma in ontvangst genomen en bent er klaar voor om je in de praktijk te bewijzen. Je bent een analytisch denker, nog lang niet uitgeleerd en gaat geen uitdaging uit de weg: de perfecte combinatie om opgeleid te worden tot de nieuwe Junior Performance Marketeer van Mobiel.nl. We koppelen je aan een senior vakgenoot zodat je binnen no time een flinke steen bij kan dragen aan onze torenhoge ambities om de accessoireverkoop door het dak te laten gaan.

Functievereisten

Dit zijn wij 

Tussen al het aanbod van mobiele telefoons en abonnementen de beste deal vinden is best chaotisch. Daarom zijn wij er, Mobiel.nl. Wij zetten alle abonnementen en smartphones overzichtelijk op een rijtje, zodat onze klanten slim zelf kunnen kiezen en kopen wat het beste bij ze past. Dat kunnen we als geen ander en toch willen we er met onze 120 collega’s nóg beter in worden. Een leergierige Junior Performance Marketeer past daar perfect bij. 


Dit ga je doen 

Je gaat aan de slag met Google ads, Microsoft ads, Marketplaces (Bol.com) en platformen als Kieskeurig.nl en Beslist.nl. Jouw missie is ons assortiment zichtbaarder te maken en groei in verkopen te realiseren. Om goed beslagen ten ijs te komen leiden we je op tot Junior Performance Marketeer. Je werkt nauw samen met onze andere Performance Marketeer en bent onderdeel van het marketingteam met 9 betrokken collega’s. Daarnaast ga je veel samenwerken met de afdelingen category management en UX.  Een greep uit je werkzaamheden: 

 • Je managet de marketingkanalen en stuurt op optimale resultaten op basis van CPC & CPS (ROAS). 
 • Je bent voortdurend op zoek naar optimalisatie en uitbreiding van de vindbaarheid van ons assortiment. 
 • Je voert A/B testing uit voor de webshop en advertising. 
 • Je analyseert en rapporteert de behaalde resultaten. 


Dit ben jij 

 • Proactief. De vrijheid die je wordt geboden voor eigen ideeën, vragen en oplossingen wordt door jou goed benut. 
 • Je bent commercieel en analytisch ingesteld en hebt communicatieve skills om door een ringetje te halen.  
 • Werken met product feeds en het managen hiervan in een feedmangement tool zoals bijv. Channable zie je helemaal zitten. 
 • Je hebt een wo-diploma op zak. Ben je een gedreven hbo’er met goede analytische skills? Ook dan ontvangen we graag je sollicitatie.  
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar als Junior Performance Marketeer.  


Wij beloven 

 • Een ontzettend slim en gezellig marketingteam waarin samenwerken voorop staat. 
 • Een goed salaris, 25 vakantiedagen per kalenderjaar (o.b.v. 40 uur), reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding, pensioenregeling en korting op ál onze toestellen en accessoires. 
 • Alle ruimte voor nieuwe initiatieven en goede ideeën. We zoeken iemand die ons helpt Mobiel.nl naar een nog hoger niveau te tillen. 


En dit ook 

 • Ook buiten het werk doen we vaak leuke dingen met elkaar. We zijn een ster in borrelen, zijn competitief genoeg om elkaar sportief uit te dagen en ondernemen met de marketingcollega’s graag activiteiten waarmee we én onze vakkennis vergroten én het teamgevoel verder versterken.  
 • Koffie in allerlei soorten en maten. Want niet ál onze collega’s nemen genoegen met een lekkere kop automaatkoffie. Je kunt daarom altijd wel ergens een bakkie verse cafetière-, pour over- of filterkoffie scoren.  


Zo word jij onze nieuwe Junior Performance Marketeer 

 1. Zin gekregen om te solliciteren? Leuk! We zijn erg nieuwsgierig naar je motivatie en cv. 
 2. In een eerste (video)gesprek leren we je graag kennen. We bespreken waarom je bij ons aan de slag wil en wat je van ons verwacht. 
 3. Zijn wij -en jij ook- enthousiast geworden na het eerste gesprek? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek waarin je kennismaakt met nog twee collega’s.  
 4. Natuurlijk bellen we, na overleg met jou, even met je huidige of vorige werkgever om te horen of zij net zo enthousiast zijn als wij.
 5. Gefeliciteerd met je nieuwe baan als Junior Performance Marketeer! We hebben heel veel zin in de samenwerking.  


Wil je meer weten? Neem dan contact op met Maartje, via werken@mobiel.nl

 
Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.