Junior Software Engineer Back-end

Functieomschrijving

Jij bent net afgestudeerd en wil de eerste stappen zetten in je carrière als Software Engineer. Of je hebt de eerste stappen gezet als junior developer en zoekt een plek om grote stappen te maken in je vak. Hoe dan ook barst je van de ambitie en je wilt graag investeren in je eigen ontwikkeling. Wij bieden jou een opleidingstraject waarin je wordt gecoacht door een senior vakgenoot en waarin je dagelijks leert van goede mensen om je heen.

Bij Mobiel.nl vinden we je technische ontwikkeling ontzettend belangrijk en kijken we naar wat jou uniek maakt. Jezelf specialiseren of juist full-stack werken. Werken met TypeScript, Ruby, GraphQL of Elixir, alles is mogelijk. Je komt te werken in een ambitieus team dat bouwt aan een tiental applicaties die samen de motor vormen van ons bedrijf. Code van jou en je team heeft direct grote impact op de ervaring van onze klanten en het succes van Mobiel.nl. 


Dit zijn wij

Miljoenen bezoekers vertrouwen op Mobiel.nl voor het vergelijken en kopen van een telefoon met of zonder abonnement. Wij maken software die klanten in staat stelt de beste keuze te maken uit talloze combinaties. We zien onszelf daarom meer als tech-bedrijf dan telefoonverkoper. Met 120 collega's werken we elke dag hard om het afsluiten van een telefoonabonnement zo vloeiend en prettig mogelijk te laten gaan.
We werken met een sterke club ontwikkelaars, designers en analisten aan een snel en modern platform met als doel een ijzersterke klantervaring. De mix van ervaren engineers en jong talent zorgt voor solide code en continue vernieuwing.

Functievereisten

Dit ben jij

 • Je beschikt over -of bent ver gevorderd in- een technische bachelor- of masteropleiding zoals bijvoorbeeld Computer Science of Software Engineering
 • Je hebt kennis van back-end talen/omgevingen als Ruby, Python, C# of NodeJS. Actieve GitHub repositories zijn een pre
 • Nieuwe kennis neem je op als een spons en je laat zien dat je snel veel wilt leren. Je wilt je ontwikkelen als vakman
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk


Dit hebben wij je te bieden

 • Een goed salaris, 25 vakantiedagen per kalenderjaar (o.b.v. 40 uur), reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling
 • We werken met veel jonge talentvolle collega’s. We vinden jouw ontwikkeling belangrijk, net zoals een goede werk/privé balans
 • Je mag zelf kiezen waar je werkt, we verwachten je -als de coronamaatregelen het toelaten- ongeveer de helft van de tijd op kantoor
 • Heb je boeken of ander studiemateriaal nodig? Geen probleem, dat regelen we. Welke laptop? Mac, Linux? Kies maar. Toch windows? Overtuig ons ;)


En dit ook..

 • Ook buiten het werk doen we af en toe leuke dingen met elkaar. Dat lukt ons zelfs met alle coronamaatregelen nog hartstikke goed, maar toch kijken we uit naar het inhalen van onze bijna heiligverklaarde kerstborrel
 • We houden van gezelligheid en zijn trots op onze informele cultuur
 • Koffie in allerlei soorten en maten. Want niet ál onze collega’s nemen genoegen met een kop automaatkoffie. Je kunt daarom altijd wel ergens een verse cafetière-, pour over- of filterkoffie scoren


Zo word jij onze nieuwe Junior Software Engineer Back-End

 1. Zin gekregen om te solliciteren? Leuk! We zijn erg nieuwsgierig naar je motivatie en cv en natuurlijk naar je werk. We zien daarom als dat mogelijk is graag een link naar je portfolio.
 2. In een eerste (video)gesprek leren we je graag kennen. We bespreken waarom je bij ons aan de slag wil en wat je van ons verwacht.
 3. Zijn wij -en jij ook- enthousiast geworden na het eerste gesprek? Dan vragen we je om (thuis) aan de slag te gaan met een technisch assessment.
 4. In het tweede gesprek bespreken we de uitkomsten hiervan en gaan we dieper in op jouw werk.
 5. Natuurlijk bellen we, na overleg met jou, even met je huidige of vorige werkgever om te horen of zij net zo enthousiast zijn als wij.
 6. Tijd om je contract te ondertekenen. Proost en welkom!


Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.