Junior Software Engineer Front-end

Functieomschrijving

Miljoenen bezoekers vertrouwen op Mobiel.nl voor het vergelijken en kopen van een telefoon met of zonder abonnement. Wij maken software die klanten in staat stelt de beste keuze te maken uit talloze combinaties. We zien onszelf daarom meer als tech-bedrijf dan telefoonverkoper. Met 120 collega's werken we elke dag hard om het afsluiten van een telefoonabonnement zo vloeiend en prettig mogelijk te laten gaan.


We werken met 14 ontwikkelaars aan een snel en modern platform met als doel een ijzersterke klantervaring. Daarbij maken we gebruik van o.a. JavaScript (Typescript), React/Redux en GraphQL aan de Front-end en Ruby on Rails en Elixir aan de Back-end. 

De mix van ervaren engineers en jong talent zorgt voor solide code en continue vernieuwing. 


Wat betekent dit voor jou

Jij krijgt de kans om je te ontwikkelen tot een ijzersterke front-end developer. Je kiest er bewust voor om deze periode te investeren in jezelf en je carrière. Ervaren engineers nemen je mee in de complexe wereld van front-end applicaties en leren je het vakmanschap van software ontwikkelen. In het snel veranderende JavaScript-landschap leer jij de best-practices en het maken van belangrijke keuzes in applicatiearchitectuur.


Je komt te werken in een ambitieus team dat bouwt aan een tiental applicaties die samen de motor vormen van ons bedrijf. Code van jou en je team heeft grote impact op de ervaring van onze klanten. Dat betekent dat iedere goede review ook een compliment voor jou is.

Functievereisten

Dit ben jij

 • Je beschikt over - of bent ver gevorderd in - een technische bachelor- of masteropleiding zoals bijvoorbeeld Computer Science of Software Engineering.
 • Je hebt kennis van JavaScript frameworks als React/Vue.js/Angular. Eigen GitHub repositories zijn een pré.
 • Nieuwe kennis neem je op als een spons en je laat zien dat je snel veel wilt leren. Je wilt je ontwikkelen als vakman.
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk. 

Dit hebben wij je te bieden

 • Een goed salaris, 25 vakantiedagen per kalenderjaar (o.b.v. 40 uur), reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling.
 • We werken met veel jonge talentvolle collega’s. We vinden jouw ontwikkeling belangrijk, net zoals een goede werk/privé balans.
 • Je mag zelf kiezen waar je werkt, we verwachten je - als de coronamaatregelen het weer toelaten - ongeveer de helft van de tijd op kantoor.
 • Heb je boeken of ander studiemateriaal nodig? Geen probleem, dat regelen we. Welke laptop? Mac, Linux? Kies maar. Toch windows? Overtuig ons ;).

En dit ook..

 • Ook buiten het werk doen we af en toe leuke dingen met elkaar. Voor via Zoom een escaperoom, Crazy 88 of bingo spelen draaien wij onze hand niet meer om en we kijken uit naar het inhalen van onze bijna heiligverklaarde kerstborrel.
 • We houden van gezelligheid en zijn trots op onze informele cultuur.
 • Koffie in allerlei soorten en maten. Want niet ál onze collega’s nemen genoegen met een kop automaatkoffie. Je kunt daarom altijd wel ergens een verse cafetière-, pour over- of filterkoffie scoren.

Zo word jij onze nieuwe Junior Software Engineer Front-End

 1. Zin gekregen om te solliciteren? Leuk! We zijn erg nieuwsgierig naar je motivatie en cv en natuurlijk naar je werk. We zien daarom ook graag een link naar je portfolio.
 2. In een eerste (video)gesprek leren we je graag kennen. We bespreken waarom je bij ons aan de slag wil en wat je van ons verwacht.
  1. Zijn wij -en jij ook- enthousiast geworden na het eerste gesprek? Dan vragen we je om (thuis) aan de slag te gaan met een technisch assessment.
   1. In het tweede gesprek bespreken we de uitkomsten hiervan en gaan we dieper in op jouw werk.
    1. Natuurlijk bellen we, na overleg met jou, even met je huidige of vorige werkgever om te horen of zij net zo enthousiast zijn als wij.
     1. Tijd om je contract te ondertekenen. Proost en welkom!


     Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.