Logistiek medewerker

Functieomschrijving

Vliegensvlug inscannen en versturen is jouw ding. Jij werkt niet nauwkeurig, maar heel nauwkeurig. Je bent niet snel, maar super snel. Als logistiek medewerker zorg je samen met je collega's ervoor dat alle pakketten foutloos naar onze klanten gezonden worden. Jij bent tussen de 16 en 40 uur beschikbaar en hebt zin om aan de slag te gaan in een heel gezellig team.


Dit zijn wij 

Tussen al het aanbod van mobiele telefoons en abonnementen de beste deal vinden is best chaotisch. Daarom zijn wij er, Mobiel.nl. Wij zetten alle abonnementen en smartphones overzichtelijk op een rijtje, zodat onze klanten slim zelf kunnen kiezen en kopen wat het beste bij ze past. Dat kunnen we als geen ander en toch willen we er met onze 120 collega’s nóg beter in worden. Natuurlijk kunnen we jouw hulp daar hartstikke goed bij gebruiken. 

Dit ga je doen

In ons magazijn is het iedere dag een komen en gaan van pakketjes. Producten die binnenkomen worden door jou als logistiek medewerker ingescand en ingeruimd. De stellingen blijven niet lang vol, want de toestellen vliegen de deur uit. Jij pakt alle orders netjes en op tijd in voor onze klanten. Gedurende de dag is er een aantal deadlines. Samen met andere jonge en vrolijke magazijncollega's zorgen jullie er keer op keer voor dat deze gehaald worden. Na weer een succesvolle werkdag gaan jullie high fivend naar huis. Het gaat in deze functie niet om heftruckwerk.

Functievereisten

Dit ben jij

 • Je houdt van hard en nauwkeurig werken.
 • Jouw hoofd blijft onder alle omstandigheden koel.
 • Je hebt een mbo-, hbo-, of universitaire opleiding (bijna) afgerond.
 • Er is niets mis met je computervaardigheden.
 • Je bent minimaal tussen de 16 en 40 uur per week beschikbaar als logistiek medewerker. Bij voorkeur doordeweeks overdag, maar je bent ook af en toe ook beschikbaar voor een avonddienst. Daarnaast vind je het niet erg om om de week een weekenddag te werken, liefst een zaterdag. Je gaat aan de slag op basis van een nulurencontract
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) of vindt het goed dat we ‘m voor je aanvragen.


Wij beloven

 • Een leuke bijbaan in een e-commerce organisatie waarin jij relevante werkervaring opdoet waar je de rest van je carrière profijt van hebt. En ben jij onze nieuwe groeibriljant? Dan zijn er doorgroeimogelijkheden binnen Mobiel.nl.
 • Ben je 21 jaar of ouder? Dan start je op een bruto uurloon van €10,15. Je uurloon groeit met je mee. Ben je jonger en benieuwd wat je gaat verdienen? Stuur dan een WhatsApp bericht naar Manon.
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en korting op ál onze toestellen en accessoires.
 • Heb je avonddienst als logistiek medewerker? Dan verzorgen wij jouw avondeten of je ontvangt een vergoeding.


En dit ook

 • Ook buiten het werk doen we af en toe leuke dingen met elkaar. We zijn een ster in borrelen, zijn competitief genoeg om elkaar sportief uit te dagen en je zal niet de eerste -en ook zeker niet de laatste- zijn die flink wat nieuwe vrienden maakt op de werkvloer.
 • Koffie in allerlei soorten en maten. Want niet ál onze collega’s nemen genoegen met een lekkere kop automaatkoffie. Je kunt daarom altijd wel ergens een bakkie verse cafetière-, pour over- of filterkoffie scoren.


Zo word jij onze nieuwe logistiek medewerker

 1. Zin gekregen om te solliciteren? Leuk! We zijn erg nieuwsgierig naar je motivatie en cv.
 2. In een eerste gesprek zijn we onder andere benieuwd waarom je graag bij ons aan de slag wil en wat je wil leren. Maar natuurlijk horen we ook heel graag wat je in je vrije tijd doet.
 3. Zijn wij -en jij ook- enthousiast geworden van het eerste gesprek? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek waarin je kennismaakt met nog twee collega's. 
 4. Natuurlijk bellen we, na overleg met jou, even met je huidige of vorige werkgever om te horen of zij net zo enthousiast zijn als wij.
 5. Tijd om je contract te ondertekenen. Proost en welkom in ons magazijn!