Medewerker servicepunt - bijbaan

Functieomschrijving

Je staat te popelen om de klanten van Mobiel.nl wegwijs te maken in de wondere wereld van telecom. Verkopen vind je leuk, maar dat stapje extra zetten voor de klant nog veel leuker. Naast je studie heb je genoeg tijd voor een bijbaan. Tweakers checken is misschien geen onderdeel van je dagelijkse bezigheden, maar je vindt het interessant om meer te leren over de specificaties van het nieuwste toestel en de nieuwste snufjes op gadgetgebied. 


Dit zijn wij

Tussen al het aanbod van mobiele telefoons en abonnementen de beste deal vinden is best chaotisch. Daarom zijn wij er, Mobiel.nl. Wij zetten alle abonnementen en smartphones overzichtelijk op een rijtje, zodat onze klanten slim zelf kunnen kiezen en kopen wat het beste bij ze past. Dat kunnen we als geen ander en toch willen we er met onze 120 collega’s nóg beter in worden.


Dit ga je doen

In onze levendige winkel in Utrecht wandelen de hele dag door klanten binnen. Als medewerker servicepunt sta je iedereen met een grote glimlach te woord. Klanten weten ons voor van alles te vinden; voor hulp bij het uitzoeken van een nieuwe telefoon, vragen over welk abonnement goed past bij hun verbruik of om hun online bestelling op te halen. Jij helpt iedereen even vriendelijk en eerlijk.


Je springt ook bij op onze klantenservice. Dagelijks ontvangen we telefonisch, via e-mail, WhatsApp of chat veel vragen van klanten die jij natuurlijk graag beantwoordt. Dit doe je ook in onze winkel. Zo ben je de hele dag gezellig onder de mensen. Ook voor administratief werk draai jij je hand niet om.

Functievereisten

Dit ben jij

 • Jij verleent aan iedere klant de allerbeste customer service én hebt affiniteit met mobiele telefonie.
 • Jouw Nederlands is foutloos, zowel schriftelijk als mondeling.
 • Je staat stevig in je schoenen, pakt met je communicatieve kwaliteiten iedere klant in en houdt wel van een beetje werken onder druk.
 • Je houdt van dienstverlening maar er schuilt ook een kleine salestijger in je, die zachtjes spint bij succes.
 • Je hebt een opleiding op minimaal mbo+ niveau afgerond of bent nog hard aan het studeren en op zoek naar een bijbaan.
 • Je bent minimaal 16 uur per week flexibel inzetbaar, van maandag t/m zaterdag. Als je op maandag en zaterdag beschikbaar bent heb je een dikke streep voor. 


Wij beloven

 • Een afwisselende functie binnen een klein en hecht team dat volop in ontwikkeling is. Samen bouwen jullie het servicepunt in Utrecht uit tot hét gezicht van Mobiel.nl.
 • Een leuke bijbaan in een e-commerce organisatie waarin jij relevante werkervaring opdoet waar je de rest van je carrière profijt van hebt. En ben jij onze nieuwe hoogvlieger? Dan zijn er veel doorgroeimogelijkheden.
 • Een prima salaris, bonusregeling waarmee je je salaris leuk kunt aanvullen, reiskostenvergoeding en korting op ál onze toestellen en accessoires.


En dit ook

 • Ook buiten het werk doen we af en toe leuke dingen met elkaar. Dat lukt ons zelfs met alle coronamaatregelen nog hartstikke goed, maar toch kijken we uit naar het inhalen van onze bijna heiligverklaarde kerstborrel.
 • Een flinke uitbreiding van je vriendenkring. In ons servicepunt werken namelijk alleen maar leuke mensen.


Hier vind je ons

Ons servicepunt is gevestigd aan het Europaplein 702 in Utrecht.


Zo word jij onze nieuwe medewerker servicepunt

 1. Zin gekregen om te solliciteren? Leuk! We zijn erg nieuwsgierig naar je motivatie en cv.
 2. In een eerste videogesprek zijn we onder andere benieuwd waarom je graag bij ons aan de slag wil en wat je wil leren. Maar natuurlijk horen we ook heel graag wat je in je vrije tijd doet.
 3. Zijn wij -en jij ook- enthousiast geworden van het eerste gesprek? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek waarin je kennis maakt met nog twee collega's. Dit gesprek vindt in ons servicepunt plaats. Na afloop staat er een korte spelling- en grammaticatoets voor je klaar.
 4. Natuurlijk bellen we, na overleg met jou, even met je huidige of vorige werkgever om te horen of zij net zo enthousiast zijn als wij.
 5. Tijd om je contract te ondertekenen. Hartstikke leuk dat je aan de slag gaat in onze winkel!