Performance Marketeer

Functieomschrijving

Jij hebt een passie voor performance marketing en data. Je krijgt energie van grote uitdagingen en ambitieuze doelstellingen. Dat wij ons aanbod van telefoons en abonnementen flink uit gaan breiden met accessoires klinkt jou dan ook als muziek in de oren. Je ziet het helemaal zitten om hier als Performance Marketeer handen en voeten aan te geven.

Functievereisten

Dit zijn wij

Tussen al het aanbod van mobiele telefoons en abonnementen de beste deal vinden is best chaotisch. Daarom zijn wij er, Mobiel.nl. Wij zetten alle abonnementen en smartphones overzichtelijk op een rijtje, zodat onze klanten slim zelf kunnen kiezen en kopen wat het beste bij ze past. Dat kunnen we als geen ander en toch willen we er met onze 120 collega’s nóg beter in worden. Een ijzersterke Performance Marketeer is dan ook precies waar we naar op zoek zijn.


Dit ga je doen

Je gaat bij ons aan de slag met Google ads, Microsoft ads, Marketplaces (Bol.com) en platformen als Kieskeurig.nl en Beslist.nl. Met als doel om ons assortiment zichtbaarder te maken en groei in verkopen te realiseren. Dit doe je niet alleen. Je werkt nauw samen met onze andere Performance Marketeer en bent onderdeel van het marketingteam met 9 betrokken collega’s. Daarnaast ga je veel samenwerken met de afdelingen category management en UX. Een greep uit je werkzaamheden:


 • Je managet de marketingkanalen en stuurt op optimale resultaten op basis van CPC & CPS (ROAS).
 • Je bent voortdurend op zoek naar optimalisatie en uitbreiding van de vindbaarheid van ons assortiment.
 • Je voert A/B testing uit voor de webshop en advertising.
 • Je analyseert en rapporteert de behaalde resultaten.


Dit ben jij

 • Je hebt minstens 2 jaar relevante ervaring in performance marketing. Google ads is een pre.
 • Je bent commercieel en analytisch ingesteld en hebt communicatieve skills om door een ringetje te halen.
 • Je draait je hand niet om voor werken met product feeds en het managen hiervan in een feedmangement tool zoals bijv. Channable.
 • Je hebt een hbo- of wo-diploma op zak.
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar als Performance Marketeer.


Wij beloven

 • Een ontzettend slim en gezellig marketingteam waarin samenwerken voorop staat.
 • Een goed salaris, 25 vakantiedagen per kalenderjaar (o.b.v. 40 uur), reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding, pensioenregeling en korting op ál onze toestellen en accessoires.
 • Alle ruimte voor nieuwe initiatieven en goede ideeën. We zoeken iemand die ons helpt Mobiel.nl naar een nog hoger niveau te tillen.


En dit ook

 • Ook buiten het werk doen we vaak leuke dingen met elkaar. We zijn een ster in borrelen, zijn competitief genoeg om elkaar sportief uit te dagen en organiseren met de marketingcollega’s regelmatig een teambuildingsactiviteit.
 • Koffie in allerlei soorten en maten. Want niet ál onze collega’s nemen genoegen met een lekkere kop automaatkoffie. Je kunt daarom altijd wel ergens een bakkie verse cafetière-, pour over- of filterkoffie scoren.


Zo word jij onze nieuwe Performance Marketeer

 1. Zin gekregen om te solliciteren? Leuk! We zijn erg nieuwsgierig naar je motivatie en cv.
 2. In een eerste (video)gesprek leren we je graag kennen. We bespreken waarom je bij ons aan de slag wil en wat je van ons verwacht.
 3. Zijn wij -en jij ook- enthousiast geworden na het eerste gesprek? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek waarin je kennismaakt met nog twee collega’s.
 4. Natuurlijk bellen we, na overleg met jou, even met je huidige of vorige werkgever om te horen of zij net zo enthousiast zijn als wij.
 5. Tijd om je contract te ondertekenen. Op naar een glansrijke carrière als Performance Marketeer!


Wil je meer weten? Neem dan contact op met Maartje, via werken@mobiel.nl.


Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.