Senior Frontend Developer

Functieomschrijving

Klanten de best mogelijke gebruikerservaring bieden is, dat is waar jij je tanden in wil zetten. Jij bent een drijvende kracht in de keuze voor de techniek, neemt het voortouw bij de implementatie en helpt collega's om onze ambitieuze doelen te bereiken. 


Dit zijn wij 

Miljoenen bezoekers vertrouwen op Mobiel.nl voor het vergelijken en kopen van een telefoon met of zonder abonnement. Onze kracht is om software te maken die klanten helpt om de beste keuze te maken uit oneindig veel combinaties. Het is complexe materie die we op een eenvoudige en doeltreffende manier presenteren. We hebben grote plannen om ons product verder uit te bouwen en zien het helemaal zitten dat jij met jouw ervaring ons team komt versterken. 

Functievereisten

Dit ga je doen

Een nieuwe of bestaande klant die onze website bezoekt moet de meest gebruiksvriendelijke ervaring hebben in de hele telefoonmarkt. Om dat te bereiken werken onze UX-specialisten en het Frontendteam nauw samen. We bouwen op dit moment onder meer aan een nieuwe mobile flow en we doen er alles aan om alle drempels weg te nemen als je als bestaande klant bij ons terugkeert. Zo hopen we te bereiken dat minimaal 1 op de 10 Nederlanders die kiest voor een nieuw mobiel abonnement bij Mobiel.nl terecht komt.


Als Senior Frontend Developer speel jij een belangrijke rol bij de technische keuzes die wij als team maken. Onze huidige stack bestaat o.a. uit React, Redux, TypeScript en GraphQL. Je sluit aan bij tech-sessies waarin we toetsen of deze stack goed past bij de features waar we aan werken. Jij helpt ons om schaalbare oplossingen te vinden en te implementeren. Daarnaast help je minder ervaren collega’s met jouw kennis en vaardigheden. Je komt in een divers Scrumteam te werken bestaande uit 5 developers, een Product Owner, Scrum Master, Business Analist en Software tester.


Dit ben jij

 • Je hebt een technische hbo- of wo-opleiding afgerond, zoals Software Engineering.
 • Je hebt gedetailleerde kennis van JavaScript, HTML en CSS.
 • Voor werken met JavaScript frameworks zoals React of Vue draai jij je hand niet om.
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als software developer.
 • Je gaat complexiteit niet uit de weg en houdt van uitdaging en afwisseling in jouw werkzaamheden.
 • Een innovatieve omgeving waarin jouw bijdrage telt is precies waar je naar op zoek bent.
 • Je deelt jouw kennis en expertise graag met junior en medior collega's.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands.
 • Je bent weer toe aan wat gezelligheid op de werkvloer en houdt wel van een pannenkoek of pizza bij onze wekelijkse lunchdates met het team.


Wij beloven

 • Een goed salaris, 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur), reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding en je doet mee aan onze gunstige pensioenregeling.
 • Een laptop van de zaak en studie- of cursusmateriaal.
 • Korting op ál onze toestellen en accessoires. Niet alleen voor jou, ook voor je vrienden en familie.
 • We hebben het hybride werken omarmd. We zorgen ervoor dat je thuis prettig aan de slag kan en je bent uiteraard van harte welkom op ons gezellige kantoor.


En dit ook

 • Ook buiten het werk doen we af en toe leuke dingen met elkaar. We zijn een ster in borrelen, zijn competitief genoeg om elkaar sportief uit te dagen en je zal niet de eerste -en ook zeker niet de laatste- zijn die flink wat nieuwe vrienden maakt op de werkvloer.
 • Koffie in allerlei soorten en maten. Want niet ál onze collega’s nemen genoegen met een lekkere kop automaatkoffie. Je kunt daarom altijd wel ergens een bakkie verse cafetière-, pour over- of filterkoffie scoren.
 • Een gezellige kantine waar je in je pauze geheel naar eigen smaak een tosti kan bouwen. Op vrijdag mag je je tostikunsten achterwege laten want dan staan er heerlijke broodjes van Heren van Beest voor ons klaar.


Zo word jij onze nieuwe Senior Frontend Developer

 1. Zin gekregen om te solliciteren? Leuk! We zijn erg nieuwsgierig naar je motivatie en cv.
 2. In een eerste (video)gesprek leren we je graag kennen. We bespreken waarom je bij ons aan de slag wil en wat je van ons verwacht.
 3. Zijn wij -en jij ook- enthousiast geworden na het eerste gesprek? Dan vragen we je om (thuis) aan de slag te gaan met een technisch assessment.
 4. In het tweede gesprek bespreken we de uitkomsten hiervan en gaan we dieper in op jouw werk.
 5. Welkom bij Mobiel.nl! Proost!


Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.