Senior UX-Designer

Functieomschrijving

Jij bent een UX of Interaction Designer designer met een aantal jaar ervaring op de teller en je bent toe aan de volgende stap. Je hebt zin om te werken aan een groter project waar jouw werk impact heeft op duizenden gebruikers per dag. Een goede gebruikservaring betekent immers niet enkel de pixels op de juiste plaats. Met jouw achtergrond weet je dat onderzoek, testen en een korte feedbackloop cruciaal zijn voor de ontwikkeling van een modern product. Naast het maken van mockups, wireframes en designs enquêteer, observeer en interview je gebruikers. Je deelt jouw analyse zodat deze gebruikt kan worden in het verdere ontwerp- en ontwikkelproces. Je gebruikt wanneer nodig creatieve technieken om teamleden en stakeholders uit te vragen en bij elkaar te brengen. Jouw kennis geef je graag door aan je UX-collega's en denkt mee aan het inrichten van een organisatiebreed UX-team.


Dit zijn wij
Miljoenen bezoekers vertrouwen op mobiel.nl voor het vergelijken en kopen van een telefoon met of zonder abonnement. Wij maken het platform dat klanten in staat stelt de beste keuze te maken uit talloze combinaties. Daarom zien we onszelf meer als tech-bedrijf dan als online telefoonverkoper.

Onze klantervaring en duidelijke website worden in talloze klantreacties geroemd. Met jouw expertise willen we het niveau nog een stuk verder omhoog brengen. We streven naar een geweldige online-winkelervaring, die zich aanpast aan onze verschillende productgroepen.

Functievereisten

Dit vragen we van jou

 • Je hebt een relevante hbo- of wo opleiding afgerond.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als UX/UI designer.
 • Je bent ervaren in het onderzoeken van gedrag en het werken met persona’s.
 • Je structureert tests en analyseert resultaten .
 • Je kan ontwikkelaars en stakeholders overtuigen van nieuwe ideeën en inzichten op basis van resultaten.
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk.


Dit beloven we 

 • Een goed salaris, 25 vakantiedagen per kalenderjaar (o.b.v. 40 uur), reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling.
 • We werken met veel jonge talentvolle collega’s. We vinden jouw ontwikkeling belangrijk, net zoals een goede werk/privé balans.
 • Waar je werkt maakt ons niet veel uit, we verwachten je ongeveer de helft van de tijd op kantoor.
 • Heb je boeken of ander studiemateriaal nodig? Geen probleem, dat regelen we.


En dit ook..

 • Ook buiten het werk doen we af en toe leuke dingen met elkaar. Dat lukt ons zelfs met alle coronamaatregelen nog hartstikke goed, maar toch kijken we uit naar het inhalen van onze bijna heiligverklaarde kerstborrel.
 • We houden van gezelligheid en zijn trots op onze informele cultuur.
 • Koffie in allerlei soorten en maten. Want niet ál onze collega’s nemen genoegen met een lekkere kop automaatkoffie. Je kunt daarom altijd wel ergens een bakkie verse cafetière-, pour over- of filterkoffie scoren.


Zo word jij onze nieuwe UX Designer

 1. Zin gekregen om te solliciteren? Leuk! We zijn erg nieuwsgierig naar je motivatie en cv en natuurlijk naar je werk. We zien daarom ook graag een link naar je portfolio.
 2. In een eerste (video)gesprek leren we je graag kennen. We bespreken waarom je bij ons aan de slag wil en wat je van ons verwacht.
 3. Zijn wij -en jij ook- enthousiast geworden na het eerste gesprek? Dan vragen we je om (thuis) aan de slag te gaan met een technisch assessment.
 4. In het tweede gesprek bespreken we de uitkomsten hiervan en gaan we dieper in op jouw werk.
 5. Natuurlijk bellen we, na overleg met jou, even met je huidige of vorige werkgever om te horen of zij net zo enthousiast zijn als wij.
 6. Tijd om je contract te ondertekenen. Proost en welkom!


Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.