Verkoopadviseur

Functieomschrijving

Je vindt het leuk om commercieel bezig te zijn, maar iedere klant verbluffen met goede service is pas echt jouw ding. Moeilijke vragen zijn er om beantwoord te worden en ga je daarom zeker niet uit de weg. Klanten roemen je om je eerlijke advies, je vriendelijkheid en je eeuwige glimlach. Ze brengen dan ook speciaal voor jou nog eens een bezoekje aan onze winkel. Van de nieuwste snufjes op smartphone- of gadgetgebied ben je nog niet op de hoogte. Gelukkig ben je nieuwsgierig genoeg om die te gaan ontdekken. Zo gids je straks iedereen met het grootste gemak door telecomland. 

Dit zijn wij

Tussen al het aanbod van mobiele telefoons en abonnementen de beste deal vinden is best chaotisch. Daarom zijn wij er, Mobiel.nl. Wij zetten alle abonnementen en smartphones overzichtelijk op een rijtje, zodat onze klanten slim zelf kunnen kiezen en kopen wat het beste bij ze past. Dat kunnen we als geen ander en toch willen we er met onze 120 collega’s nóg beter in worden. Als verkoopadviseur gids jij onze klanten met het grootste gemak -en de allergrootste glimlach op je gezicht- door telecomland.


Dit ga je doen

Als verkoopadviseur sta jij alle klanten te woord die gedurende de dag onze winkel in Utrecht bezoeken. Omdat het niet alleen om sales draait (juist niet!) noemen wij onze winkels ook wel servicepunten. Klanten komen naar het servicepunt omdat ze op zoek zijn naar het beste advies en een uitstekend aanbod. Jij hebt hierin een sleutelrol: je helpt de klant in de zoektocht naar zijn nieuwe telefoon, adviseert de klant welk abonnement het best bij hem past en helpt met het instellen van zijn toestel. Achter de schermen verricht je administratieve werkzaamheden en functioneer je dus als administratief medewerker. Een deel van de tijd spring je bij op onze klantenservice. Klanten weten ons te vinden met allerhande vragen via allerlei verschillende kanalen. Jij gaat dus veel appen, bellen, mailen en chatten. Een lekker gevarieerd takenpakket! Dit doe je vooral in onze winkel maar klantenservicewerk kun je ook vanuit huis doen.

Functievereisten

Dit ben jij

 • Je zet iedere klant op een voetstuk. Je kunt je goed inleven en aanpassen als dit nodig is.
 • Tweakers checken is misschien geen onderdeel van je dagelijkse bezigheden, maar je vindt het interessant om meer te leren over de specificaties van het nieuwste toestel en op te hoogte te blijven van de veranderingen in het dynamische telecomlandschap.
 • Jouw Nederlands is foutloos, zowel schriftelijk als mondeling.
 • Je bent zelfverzekerd, houdt altijd je hoofd koel en vindt het leuk om commercieel bezig te zijn.
 • Jouw gespreksvaardigheden zijn onovertroffen, je behandelt iedere klant zoals je je moeder behandelt en je maakt waar wat je belooft.
 • Je hebt een opleiding op minimaal mbo 4 niveau afgerond.
 • Je bent minimaal 32 uur per week flexibel inzetbaar, van maandag t/m zaterdag. Liever een bijbaan voor minimaal 16 uur per week? Kijk dan hier.
 • Jij zegt geen nee tegen een Subway-lunch. En laten dit nou net onze buren zijn waar we met een mooie korting regelmatig iets lekkers bestellen.


Wij beloven

 • Een afwisselende functie binnen een hecht team dat volop in ontwikkeling is
 • Een leuke baan in booming e-commerce, met doorgroeimogelijkheden binnen en buiten de klantenservice.
 • Appen onder werktijd. Wie wil dat nou niet?
 • Flexibiliteit! In overleg bepalen we je werkdagen en als je op onze klantenservice werkt kun je dit vanuit huis doen. 
 • Ben je 21 jaar of ouder? Dan start je op een bruto uurloon van €10,-. Je uurloon groeit met je mee. Ben je jonger en benieuwd wat je gaat verdienen? Mail dan naar Maartje, op werken@mobiel.nl.
 • Een bonusregeling waarmee je je salaris leuk kunt aanvullen, reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding, pensioenregeling en korting op ál onze toestellen en accessoires.
 • Als je in het weekend de handen uit de mouwen steekt ontvang je op zaterdag een bruto toeslag van €2,50 en op zondag van €5,- per uur.
 • Werk je 's avonds? Dan ontvang je een maaltijdvergoeding. 


En dit ook

 • Ook buiten het werk doen we vaak leuke dingen met elkaar. We zijn een ster in borrelen, zijn competitief genoeg om elkaar sportief uit te dagen en organiseren geregeld hele leuke teamuitjes!
 • Een flinke uitbreiding van je vriendenkring. In onze winkels werken namelijk alleen maar leuke mensen.


Hier vind je ons

Het adres van ons servicepunt is Europaplein 702 in Utrecht.


Zo word jij onze nieuwe verkoopadviseur

 1. Sta je te popelen om te solliciteren? Wat goed! We zijn erg nieuwsgierig naar je motivatie en cv.
 2. In een eerste videogesprek zijn we onder andere benieuwd waarom je graag bij ons wil werken en wat je wil leren. Maar natuurlijk horen we ook heel graag wat je in je vrije tijd doet.
 3. Zijn wij -en jij ook- enthousiast geworden van het eerste gesprek? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek waarin je kennis maakt met nog twee collega's. Dit gesprek vindt in onze winkel plaats. Na afloop staat er een korte spelling- en grammaticatoets voor je klaar.
 4. Natuurlijk bellen we, na overleg met jou, even met je huidige of vorige werkgever om te horen of zij net zo enthousiast zijn als wij.
 5. Tijd om je contract voor verkoopadviseur te ondertekenen. Welkom bij Mobiel.nl!