Verkoopadviseur

Functieomschrijving

Je vindt het leuk om commercieel bezig te zijn, maar iedere klant verbluffen met goede service is pas echt jouw ding. Moeilijke vragen zijn er om beantwoord te worden en ga je daarom zeker niet uit de weg. Klanten roemen je om je eerlijke advies, je vriendelijkheid en je eeuwige glimlach. Ze brengen dan ook speciaal voor jou nog eens een bezoekje aan onze winkel. Van de nieuwste snufjes op smartphone- of gadgetgebied ben je nog niet op de hoogte. Gelukkig ben je nieuwsgierig genoeg om die te gaan ontdekken. Zo gids je straks iedereen met het grootste gemak door telecomland.

Dit zijn wij

Tussen al het aanbod van mobiele telefoons en abonnementen de beste deal vinden is best chaotisch. Daarom zijn wij er, Mobiel.nl. Wij zetten alle abonnementen en smartphones overzichtelijk op een rijtje, zodat onze klanten slim zelf kunnen kiezen en kopen wat het beste bij ze past. Dat kunnen we als geen ander en toch willen we er met onze 120 collega’s nóg beter in worden.

Dit ga je doen

Als medewerker servicepunt sta jij alle klanten te woord die gedurende de dag onze winkel in Leidschendam bezoeken. Klanten komen naar het servicepunt omdat ze op zoek zijn naar het beste advies en een uitstekend aanbod. Jij hebt hierin een sleutelrol: je helpt de klant in de zoektocht naar zijn nieuwe telefoon, adviseert de klant welk abonnement het best bij hem past en helpt met het instellen van zijn toestel. Achter de schermen verricht je administratieve werkzaamheden. Een deel van de tijd spring je bij op onze klantenservice. Klanten weten ons te vinden met allerhande vragen via allerlei verschillende kanalen. Jij gaat dus bellen, mailen, chatten en appen. Een lekker gevarieerd takenpakket! Dit doe je vooral in onze winkel maar klantenservicewerk kun je ook vanuit huis doen.

Functievereisten

Dit ben jij

 • Je zet iedere klant op een voetstuk. Je kunt je goed inleven en aanpassen als dit nodig is.
 • Tweakers checken is misschien geen onderdeel van je dagelijkse bezigheden, maar je vindt het interessant om meer te leren over de specificaties van het nieuwste toestel en op te hoogte te blijven van de veranderingen in het dynamische telecomlandschap.
 • Jouw Nederlands is foutloos, zowel schriftelijk als mondeling.
 • Je bent zelfverzekerd, houdt altijd je hoofd koel en vindt het leuk om commercieel bezig te zijn. 
 • Je hebt een opleiding op minimaal mbo+ niveau afgerond.
 • Je bent tussen de 24 en 40 uur per week flexibel inzetbaar, van maandag t/m zaterdag. Als je op maandag, dinsdag en/of zaterdag beschikbaar bent is dat een dikke vette pre. Liever alleen op de klantenservice  aan de slag of opzoek naar een bijbaan voor minimaal 16 uur? Kijk dan hier.
 • Heb je een tussenjaar? Dan kun je bij ons aan je cv timmeren en tegelijkertijd lekker geld verdienen.


Wij beloven

 • Een afwisselende functie binnen een klein en hecht team dat volop in ontwikkeling is. Samen bouwen jullie het servicepunt in Leidschendam uit tot hét gezicht van Mobiel.nl
 • De perfecte start van je carrière in e-commerce.
 • Een prima salaris, bonusregeling waar je bankrekening blij van wordt, reiskostenvergoeding en korting op ál onze toestellen en accessoires.
 • Een bonusregeling waarmee je je salaris leuk kunt aanvullen, reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding en gunstige pensioenregeling.
 • Iedere dag een heerlijke lunch met vers brood en een koelkast bomvol lekkers.
 • Ben je 21 jaar of ouder, dan ligt jouw startsalaris tussen €2002,- en €2462,- (o.b.v. 40 uur). Precies afgestemd op jouw niveau. Als je jonger bent en nieuwsgierig bent wat je gaat verdienen, stuur dan een WhatsApp-bericht naar Manon.
 • Als je in het weekend werkt ontvang je op zaterdag en zondag een toeslag van €4,- bruto per uur.
 • Ook buiten het werk doen we vaak leuke dingen met elkaar. We zijn een ster in borrelen, zijn competitief genoeg om elkaar sportief uit te dagen en organiseren geregeld hele leuke teamuitjes!

En dit ook

 • Koffie in allerlei soorten en maten. Want niet ál onze collega’s nemen genoegen met een lekkere kop automaatkoffie. Je kunt daarom altijd wel ergens een bakkie verse cafetière-, pour over- of filterkoffie scoren.
 • Een gezellige kantine waar je in je pauze geheel naar eigen smaak een tosti kan bouwen of op vrijdagmiddag een biertje met chips kunt scoren.

 • Een flinke uitbreiding van je vriendenkring. In ons servicepunt werken namelijk alleen maar leuke mensen.


Hier vind je ons

Het adres van ons servicepunt is Nieuwstraat 22 in Leidschendam.


Zo word jij onze nieuwe verkoopadviseur

 1. Sta je te popelen om te solliciteren? Wat goed! We zijn erg nieuwsgierig naar je motivatie en cv.
 2. In een eerste gesprek zijn we onder andere benieuwd waarom je graag bij ons wil werken en wat je wil leren. Maar natuurlijk horen we ook heel graag wat je in je vrije tijd doet.
 3. Zijn wij -en jij ook- enthousiast geworden van het eerste gesprek? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek waarin je kennis maakt met nog twee collega's. Dit gesprek vindt in onze winkel plaats. Na een van de gesprekken staat er een korte spelling- en grammaticatoets voor je klaar.
 4. Natuurlijk bellen we, na overleg met jou, even met je huidige of vorige werkgever om te horen of zij net zo enthousiast zijn als wij.
 5. Tijd om je contract voor verkoopadviseur te ondertekenen. Welkom bij Mobiel.nl!