Verkoopadviseur - Bijbaan

Functieomschrijving

Customer care is helemaal jouw ding. Je stapt makkelijk op klanten af en hebt er plezier in ze face-to-face te helpen. Maar je vindt het net zo leuk om ze als medewerker klantenservice telefonisch of schriftelijk te woord te staan. Je bent op zoek naar een flexibele bijbaan voor naast je studie, zodat je ome DUO niet teveel nodig hebt. Je bent nieuwsgierig naar de wondere wereld die telecom heet. Je leert snel en hebt dus niet lang nodig om onze klanten hier wegwijs in te maken. 

Dit zijn wij

Tussen al het aanbod van mobiele telefoons en abonnementen de beste deal vinden is best chaotisch. Daarom zijn wij er, Mobiel.nl. Wij zetten alle abonnementen en smartphones overzichtelijk op een rijtje, zodat onze klanten slim zelf kunnen kiezen en kopen wat het beste bij ze past. Dat kunnen we als geen ander en toch willen we er met onze 120 collega’s nóg beter in worden. Als verkoopadviseur gids jij onze klanten met het grootste gemak -en de allergrootste glimlach op je gezicht- door telecomland.

Dit ga je doen

Als verkoopadviseur help je de klanten die dag in dag uit onze winkel in Utrecht bezoeken. Omdat het niet alleen om sales draait (juist niet!) noemen wij onze winkels ook wel servicepunten. Klanten weten ons voor van alles te vinden; voor hulp bij het uitzoeken van een nieuwe telefoon, vragen over welk abonnement goed aansluit bij hun verbruik of om hun online bestelling op te halen. Wat het extra leuk maakt? Jij hebt altijd als allereerst het allernieuwste toestel in handen. Je helpt iedereen even vriendelijk en eerlijk, met als resultaat veel blije klanten. 


Voor veel variatie in je takenpakket spring je tussendoor bij op onze klantenservice. Daar ga je lekker veel appen, bellen, mailen en chatten. Wees gerust: we zijn heel nadrukkelijk een klantenservice en geen callcenter. Outbound bellen is dan ook geen onderdeel van je takenpakket en we zorgen voor een veelzijdig rooster waarin je veel afwisseling in taken ervaart. Hiernaast zijn er uiteenlopende administratieve werkzaamheden, en functioneer je dus deels ook als administratief medewerker. Je voert de werkzaamheden voor de klantenservice uit in ons servicepunt in Utrecht, maar je kunt uiteraard ook vanuit huis aan de slag. 

Functievereisten

Dit ben jij

 • Jij weet hoe belangrijk uitmuntende customer service is dus iedere klant krijgt van jou een koninklijke behandeling.
 • Je vindt het leuk om meer te leren over mobiele telefonie.
 • Jouw Nederlands is foutloos, zowel schriftelijk als mondeling.
 • Je staat stevig in je schoenen, gaat keer op keer voor de beste service en houdt wel van een beetje werken onder druk.
 • Diep in jou schuilt een salestijger die zachtjes spint bij succes. 
 • Je volgt een opleiding op minimaal mbo 4 niveau of hebt deze al afgerond
 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar. Liever een contract voor meer en vaste uren? Klik dan hier.
 • Je bent doordeweeks zowel overdag als ‘s avonds beschikbaar. Ook vind je het geen probleem om één dag in het weekend te werken en eens in de zes weken op vrijdag een avonddienst te draaien.
 • Jij zegt geen nee tegen een Subway-lunch. En laten dit nou net onze buren zijn waar we met een mooie korting regelmatig iets lekkers bestellen.


Wij beloven

 • Een afwisselende functie binnen een hecht team dat volop in ontwikkeling is.
 • Appen onder werktijd. Met onze klanten natuurlijk.
 • Flexibiliteit! In overleg bepalen we je werkdagen en als je op onze klantenservice werkt kun je dit vanuit huis doen. 
 • Ben je 21 jaar of ouder? Dan start je op een bruto uurloon van €10,-. Je uurloon groeit met je mee. Ben je jonger en benieuwd wat je gaat verdienen? Stuur Maartje dan een mailtje, op werken@mobiel.nl.
 • Een bonusregeling waarmee je je salaris leuk kunt aanvullen, reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding, pensioenregeling en korting op ál onze toestellen en accessoires.
 • Als je in het weekend de handen uit de mouwen steekt belonen we dat op zaterdag met een bruto toeslag van €2,50 en op zondag van €5,- per uur.
 • Werk je 's avonds? Dan ontvang je een maaltijdvergoeding. 


En dit ook

 • Ook buiten het werk doen we vaak leuke dingen met elkaar. We zijn een ster in borrelen, zijn competitief genoeg om elkaar sportief uit te dagen en organiseren geregeld hele leuke teamuitjes!
 • Een flinke uitbreiding van je vriendenkring. In onze winkels werken namelijk alleen maar leuke mensen.


Hier vind je ons

Het adres van ons servicepunt is Europaplein 702 in Utrecht.


Zo word jij onze nieuwe verkoopadviseur

 1. Sta je te popelen om te solliciteren? Wat goed! We zijn erg nieuwsgierig naar je motivatie en cv.
 2. In een eerste videogesprek zijn we onder andere benieuwd waarom je graag bij ons wil werken en wat je wil leren. Maar natuurlijk horen we ook heel graag wat je in je vrije tijd doet.
 3. Zijn wij -en jij ook- enthousiast geworden van het eerste gesprek? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek waarin je kennis maakt met nog twee collega's. Dit gesprek vindt in onze winkel plaats. Na afloop staat er een korte spelling- en grammaticatoets voor je klaar.
 4. Natuurlijk bellen we, na overleg met jou, even met je huidige of vorige werkgever om te horen of zij net zo enthousiast zijn als wij.
 5. We vinden het super leuk dat jij onze nieuwe verkoopadviseur bent! Welkom in ons team!