Goede voornemens voor 2018

Goede voornemens voor 2018

Goede voornemens voor het nieuwe jaar. Ook bij Mobiel.nl ontkomen we er niet aan. We kijken trots terug op een mooi 2017 en bruisen alweer van de plannen voor 2018. Ons streven is dat in het vers gestarte jaar nóg meer klanten voor Mobiel.nl zullen kiezen en we hebben er zin in om werken bij Mobiel.nl nóg leuker te maken. We willen onze fitgirls en -boys nóg meer laten stralen. Hoe we dit gaan bereiken? Hier vind je een greep uit onze goede voornemens.

Dev-room demosessies en UX ideeën

Onze developers en designers werken iedere dag hard om Mobiel.nl beter, sneller en mooier te maken. Maar hun werk is niet alleen voor de schermen zichtbaar, ook achter de schermen bouwen en sleutelen ze volop aan de systemen waar onze collega’s mee werken. Ons voornemen is om collega’s meer te betrekken bij deze werkzaamheden en om de dev-helden iets meer in het welverdiende zonnetje te zetten. Daarom vinden er vanaf 2018 demosessies plaats, waarin onze vakmannen en –vrouwen kunnen laten zien wat ze gebouwd en ontworpen hebben.

Ons UX team heeft vorm gegeven aan hun goede voornemen om gebruik te maken van toffe ideeën van slimme collega's. Om onze website nog leuker en makkelijker te maken voor de klant kunnen we nu kaartjes bij hen aanleveren voor op het ideeënbord.

Mobieler.nl

Onze collega’s bewijzen zich graag. Aan elkaar, of aan zichzelf. Op de werkvloer, maar ook zeker daarbuiten. Soms is er sprake van intrinsieke motivatie, in andere gevallen kan een gezonde competitieve drang ook zeker een rol spelen. Er was daarom niet veel voor nodig om het klassieke goede voornemen leven in te blazen. Het hardloopvirus heeft zich als een razende verspreid en al heel wat sportievelingen hebben zich voorgenomen om over vijf maanden mee te doen aan de Leiden Marathon. Een aantal diehards loopt warm voor de halve marathon, een aantal kampioenen bereidt zich voor op de 10 kilometer en een aantal enthousiastelingen traint de stembanden voor de broodnodige aanmoediging. Kom jij ons ook toejuichen op 27 mei?

Meegroeien met Mobiel.nl

We vinden het leuk en heel belangrijk om onze slimme collega’s mee te laten groeien met ons bedrijf. Omdat Mobiel.nl groter blijft worden, zijn ook in 2017 veel collega’s hun functie ontgroeid om op een andere plek in de organisatie verder tot bloei te komen. Ontzettend leuk om te zien! Er blijven genoeg rollen over waarvoor we nieuwe uitblinkers zoeken. We vinden het gaaf om energieke juniors op te leiden en minstens net zo gaaf om te leren van specialisten met een bak ervaring.

Van Mobiel naar Mobiel én vast

Halverwege 2017 hebben we vol trots ons assortiment uitgebreid met internet, tv en bellen voor thuis. Een waanzinnige stap naar begin 2018, wanneer we als eerste onafhankelijke partij het afsluiten van een gecombineerd abonnement voor mobiel en thuis mogelijk gaan maken. Er moeten vooral op technisch vlak nog behoorlijk wat puntjes op de i worden gezet, maar er wordt keihard gewerkt om dit unieke aanbod in het eerste kwartaal van dit jaar nog te lanceren. We zijn heel benieuwd naar de reacties en hebben er veel zin in om dit jaar stuk voor stuk de verschillende onderdelen te verbeteren.

Samenwerking met The Odd Shop

Klanten op een pakkende en creatieve manier kennis laten maken met Mobiel.nl is een behoorlijke uitdaging. Om in 2018 een frisse, ijzersterke merkpositionering neer te zetten, zijn we -na een intensief traject met pitches van verschillende reclamebureaus- eind vorig jaar in zee gegaan met ‘The Odd Shop’. Samen met dit bureau werken we aan een crossmediale campagne om Mobiel.nl meer een gezicht te geven en de klant ervan te overtuigen dat je bij Mobiel.nl zelf de slimste keuze kan maken voor je telecomaankopen. De voorbereidingen zijn in volle gang en we werken er hard aan om dit in maart te zichtbaar te kunnen vertalen naar online en offline marketinguitingen. Een spannende, maar gave uitdaging!

Met zijn allen gaan we ervoor dat we eind 2018 al onze goede voornemens weg kunnen strepen. Nieuwsgierig of wij hierbij iets voor elkaar kunnen betekenen? Bekijk dan eens onze vacatures of trek de stoute schoenen aan en stuur een open sollicitatie naar werken@mobiel.nl.

Geschreven door:

Maartje

Medewerker personeelszaken

"Wordt maar wat blij van werken bij Mobiel.nl"

Geplaatst: 12-01-2018