Popcornmoment: de nieuwe commercials van Mobiel.nl

Popcornmoment: de nieuwe commercials van Mobiel.nl

De Jeugd van Tegenwoordig, bewegende vingerpoppetjes, Recycle Deal en termen als ‘sim only’, ‘toestelbundel’ en ‘kredietbedrag’ – de wereld van de telecom is zonder twijfel een ware mobiele jungle te noemen. Bij Mobiel.nl houden we er niet van als je door de bomen het bos niet ziet en scheppen we orde in deze chaos, zodat iedereen slim zelf de juiste keuze maakt voor een nieuwe smartphone en/of abonnement. Daarom zijn wij het kompas in de mobiele jungle.

Wie slim kiest, kiest Mobiel.nl. Een zin die regelmatig op tv en radio voorbijkomt. Afgelopen april was de kick-off van onze nieuwe merkcampagne, waarin we de mobiele jungle letterlijk – en vooruit, lichtelijk overdreven – tot leven laten komen. Kameleons met VR-brillen, vliegende telefoons en een waterval aan app-iconen; niets lijkt te gek! Gelukkig vindt de hoofdpersoon uiteindelijk alsnog zijn ideale smartphone en abonnement. Dankzij Mobiel.nl natuurlijk.

Maar één commercial is geen commercial, dus sinds kort is ook onze tweede commercial op tv!
Om dit te vieren, is er afgelopen zomer speciaal voor collega’s een bioscoopzaal afgehuurd. Op zaterdagochtend zaten we met z’n allen, inclusief kids en onder het genot van popcorn, M&M’s en een colaatje, te wachten op de exclusieve preview van de tweede commercial.

Dit keer zagen we een gezin, dat zich weer met hulp van Mobiel.nl moeiteloos een weg baant door de mobiele jungle. Zelfs het actiebomenbos en de ‘toeters en bellen’-verkoper hielden ze niet tegen in hun zoektocht naar hun ideale smartphone en abonnement. Moraal van het verhaal: of je nu jong of oud of groot of klein bent, bij Mobiel.nl is er voor ieder wat wils.

De popcorn en M&M’s waren intussen natuurlijk allang op, maar vervolgens werd er alsnog volop genoten van de Incredibles 2. Een mooie aftrap van de tweede commercial!

Benieuwd naar onze commercials? Je vindt hier onze eerste en hier onze spiksplinternieuwe.

Geschreven door:

Lonne

Campagnemanager

"Wie slim kiest, kiest werken bij Mobiel.nl"

Geplaatst: 13-09-2018